InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gerçek Zamanlı(Real-Time) Affect

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canTolip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2'de affectlerde en fazla 64'e çıkabiliyorsunuz, arttırmadığınız sürece. 128'e çıkabilmek için gerekirse paylaşırız ama biraz kıymetli...
kardeş sea bana lazimda <3 :D

Gcc11 ve daha üstü sürümlerde bu eklentiyi kullananlar, gerçek süreli affect sona erdiğinde affect remove kod bloğu yüzünden core alacaktır. 22.06.2023 16:03 tarihiyle kodu düzgün hali ile değiştirdim. Kullanıp problem yaşamış olan var ise kusura bakmasın hiçbir geri dönüş almamıştım. Eğer bu düzenlemeyi kullanan var ise konudaki hali ile değiştirsin lütfen.

Gcc11 ve daha üstü sürümlerde bu eklentiyi kullananlar, gerçek süreli affect sona erdiğinde affect remove kod bloğu yüzünden core alacaktır. 22.06.2023 16:03 tarihiyle kodu düzgün hali ile değiştirdim. Kullanıp problem yaşamış olan var ise kusura bakmasın hiçbir geri dönüş almamıştım. Eğer bu düzenlemeyi kullanan var ise konudaki hali ile değiştirsin lütfen.

Ellerine sağlık Tolip

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri