HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dll den bahsetmiyorum verdiği hatadan bahsediyorum dll yi attıktan sonra gördüğün hata metin2 ye özel değilmetin2 ile alakalı olabilir cünkü hata verdiği dll normalde cogu sitelerde ve direct te yok o dll yi google de aratıgımda client debug ile alakalı şeyler cıkıyor
bahsedilen dll oyun dosyalarında mevcutmu
dll yi indirip oyunun klasörüne atıyorum oyunu acmaya calıstıgımdabahsedilen dll oyun dosyalarında mevcutmu
bunu google la bu metin2 ye özel bi sorun değil directx sorunu olması lazımdll yi indirip oyunun klasörüne atıyorum oyunu acmaya calıstıgımda
uygulama düzgün başlatılamadı (0xc0000007b) hatası veriyor
metin2 ile alakalı olabilir cünkü hata verdiği dll normalde cogu sitelerde ve direct te yok o dll yi google de aratıgımda client debug ile alakalı şeyler cıkıyorbunu google la bu metin2 ye özel bi sorun değil directx sorunu olması lazım