- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,300
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,176
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet beyler bayanlar varsa altyapı tavsiyeniz bir dal alırım yada paylaşılan fileslardan durumu düzgün olan varmı bildiğiniz sorun şuradaki herkes syserrleri çözüyor coreları çözüyor ama kimse clienti debug modunda çalıştırmıyor debug edince clienti milyar tane hata ve eksik dosya ile karşılaşıyorsunuz kronik sorunlara yol açıyor
özet altyapı tavsiyesi alim xd
özet altyapı tavsiyesi alim xd
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
online olmadı serverda bide ağır çalışan client yordu beni baya bende oyunculara emek harcamayın nesne market açmıycam diyip kapattım kimsenin parasında emeğinde gözüm yokAçılış 6 Aralık değilmiydi
Ömür törpüsü istersen bestia öneririm başlamak için iyi, ama biraz fazla açık var başlarsan yazmayı unutma To Do'yu atayım
Vural filesi ne oldu
bana atabilirsin bir inceliyim bu aralar cok fazla alt yapı değiştirip test ediyorum farklı farklı şeyleri test ediyorumYapılcaklar felan fişman, yapılmışlar da var
Atıyım tabi akşama doğru, dersler salmıyo peşimibana atabilirsin bir inceliyim bu aralar cok fazla alt yapı değiştirip test ediyorum farklı farklı şeyleri test ediyorum