delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Source destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogu10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 528

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar game ve mysql kurulumu biliyorum daha yeni yeni başladım ama source ne ve tam olarak nasıl kuruluyor nasıl düzenleniyor hiç bir fikrim yok çok fazla araştırdım ama sadece build etmeyi buldum onu da anlamıyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
BOBBpj.png

hocam indirdiğim de bunlar var ben buradan game ve mysql kurulumunu yapabilirim ama kalan diğerleri ile bu source işlemini nasıl yapıcam onu hala anlayamadım

game ve mysql zaten files onu direk kurmuşsunuz. Client yazan dosyada pack dosyalarınız mevcut bununla serverinfo.py'yi kendi ipnize göre ayarlayıp oyuna giriş yaparsınız. Client src granny29py27 dosyasında client source dosyaları mevcut bununlada client build ederek yeni .exe oluşturursunuz. mainlinesource dosyasında ise game-db source mevcut. Bununlada game build edersiniz yukarda söylediğim gibi.

Oyuna giriş yapabilmeniz için source build işlemi yapmanıza gerek yok zaten. Build işlemine sadece sistem ekleme ve silme işlemi için...
Arkadaşlar game ve mysql kurulumu biliyorum daha yeni yeni başladım ama source ne ve tam olarak nasıl kuruluyor nasıl düzenleniyor hiç bir fikrim yok çok fazla araştırdım ama sadece build etmeyi buldum onu da anlamıyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba

Game ve client source olarak ayrılmakta. İkisinin de temel amacı c++ temelli sistem eklemek. Client sourceyi build ederek yeni .exe oluşturursun. Gameyi build ederek yeni game ve db dosyası oluşturur bunuda ftpye atarsın.

Yeni başlamış ve metin2 kütüphanesine hakim değilsen ve c++ bilgin yoksa şuanlık zaten yeni bir sistem yazamazsın sıfırdan. Forumda birçok sistem mevcut onların anlatım rehberiyle kurulumunu yapabilirsin. Client buildi visual studio ile yaparsın. Game buildi ise sunucudan yaparsın.

Ufak bir özet geçtim source konusunda. Anlamadığın yerleri daha açık yazarsan eğer o kısımlarıda anlatabilirim.

Game ve client source olarak ayrılmakta. İkisinin de temel amacı c++ temelli sistem eklemek. Client sourceyi build ederek yeni .exe oluşturursun. Gameyi build ederek yeni game ve db dosyası oluşturur bunuda ftpye atarsın.

Yeni başlamış ve metin2 kütüphanesine hakim değilsen ve c++ bilgin yoksa şuanlık zaten yeni bir sistem yazamazsın sıfırdan. Forumda birçok sistem mevcut onların anlatım rehberiyle kurulumunu yapabilirsin. Client buildi visual studio ile yaparsın. Game buildi ise sunucudan yaparsın.

Ufak bir özet geçtim source konusunda. Anlamadığın yerleri daha açık yazarsan eğer o kısımlarıda anlatabilirim.
BOBBpj.png

hocam indirdiğim de bunlar var ben buradan game ve mysql kurulumunu yapabilirim ama kalan diğerleri ile bu source işlemini nasıl yapıcam onu hala anlayamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri