Merhaba elinde görev kağıdı olarak çalışan dönüşümden çık questi varmıdır bi kaç tane kendim yaptım fakat güvenemedim fazla sorun yaratabilir diye
kendi yaptığım şöyle bi quest var işe yararsa buyur kullan 70107 kodlu item dönüşüm küresinin renkli hali boşta olduğu için onu kullandım iteme sağ tıklayınca soruyor seçince çıkıyor veya iptal ediyorsun renki yazı ekli değilse düzenlemen gerekebilir
Kod:
quest donusumcik begin
state start begin
when 70107.use begin
say_title("Dönüşüm'den Çık")
say_kirmizi("Merhaba "..pc.get_name().."")
say_kirmizi("Dönüşümden Çıkmak İstediğini Duydum")
say_kirmizi("Tekrar Soruyorum Dönüşümden Çıkmak İstiyormusun?")
say("")
say("")
say("")
say("")
say("")
local naber = select("Evet Dönüşümden Çık","Hayır Ben Böyle Rahatım")
if naber == 1 then
pc.remove_polymorph()
elseif naber == 2 then
return
end
end
end
state _COMPLETE_ begin
when enter begin
q.done()
end
end
end
Teşekkürler bende bu tarz birşey yapmıştım zaten yinede elinize sağlık teşekkürlerkendi yaptığım şöyle bi quest var işe yararsa buyur kullan 70107 kodlu item dönüşüm küresinin renkli hali boşta olduğu için onu kullandım iteme sağ tıklayınca soruyor seçince çıkıyor veya iptal ediyorsun renki yazı ekli değilse düzenlemen gerekebilir
Kod:quest donusumcik begin state start begin when 70107.use begin say_title("Dönüşüm'den Çık") say_kirmizi("Merhaba "..pc.get_name().."") say_kirmizi("Dönüşümden Çıkmak İstediğini Duydum") say_kirmizi("Tekrar Soruyorum Dönüşümden Çıkmak İstiyormusun?") say("") say("") say("") say("") say("") local naber = select("Evet Dönüşümden Çık","Hayır Ben Böyle Rahatım") if naber == 1 then pc.remove_polymorph() elseif naber == 2 then return end end end state _COMPLETE_ begin when enter begin q.done() end end end
Merhaba elinde görev kağıdı olarak çalışan dönüşümden çık questi varmıdır bi kaç tane kendim yaptım fakat güvenemedim fazla sorun yaratabilir diye
C++ Tarafli Yapman Herzaman Yararinadir
Tikla
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)