Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kimdir Bu Manji ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mаnji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Mаnji

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
14
MmoLira
38
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Adınız: Burak DEMİR
Yaşınız: 20
Nereli olduğunuz: Gaziantep
Hangi takımlı olduğunuz: FenerBahçe

Forumu nereden bulduğunuz: Yıllar Öncesinden Hamahci Server Kurmaya Çalışırken Buldum.

Forumu beğenip beğenmediğiniz ve düşünceleriniz : Forum Beğeniyorum Birçok Eğitici Şeyleri Buradan Öğrendiğimi Söyleyebilirim , Yüzde 100 Adaletimi Değil Ama Genel Olarak Yararlı Bir Forum Ve Daha Büyük Yerlere Geleceğini Düşünebiliriz.

Kendim Hakkında;
20 Yaşındayım Belki Size Küçük Gelebilriim Ama Akıl Yaşta Değil Baştadır , Benden Büyük Kişilerin Başaramadığını Başaran Birisiyim, Hakkımda Çok Söylentiler Dolanır Ve Sevmeyenim Sevenimden Çok Fazladır Çünkü Doğru Yolda Giderseniz Kimse Sizi Sevmez. Forumu Bırakmıştım Geri Dönme Kararı Aldım Baktımki Arkamdan Çok Dalavere Dolaşıyor Bu Yüzden Tekrar Dönüp Hemde Foruma Katkıda Bulunmaya Karar Verdim . Ha Turkmmo Yönetimi Gelmemi Uygun Görüyorsa Tabi (Adminler) :)

Genellikle Dolandırıcı Ve Masumların Parasını Çalan İnsanların Dosyasını Warez Edip Ders Vermekte Ünlüyüm . Burada Emek Hırsızlığı Değil Emekçinin Hakkına Girenlerin Dersini Verenim. Bu Serüveni Tekrardan Başlatıyorum Bakıyorumki Birçok Kişi Dolandırmaya Başlıyor Ozaman Onların Hakkından Gelelim Desteklerinizi Bekliyorum Şimdi Onlar Düşünsün Diyelim Hadi Eyvallah.

Son düzenleme:
Merhaba Burak,
Seni kimse küçük göremez.İlgili kişilerden küçük isen kardeşi, büyük isen abisi olursun.Gerisi onların terbiyesine ve kişiliğine kalmış.
Yönetimden kimse sana gelme, etme, yapma demez, kurallara uyduğun sürece.Hoş geldin. :)

Merhaba Burak,
Seni kimse küçük göremez.İlgili kişilerden küçük isen kardeşi, büyük isen abisi olursun.Gerisi onların terbiyesine ve kişiliğine kalmış.
Yönetimden kimse sana gelme, etme, yapma demez, kurallara uyduğun sürece.Hoş geldin. :)
Milli eğitim bakanlığı kabul etmedi mecbur geri geldik :D

Hoşgeldin

Hoşgeldin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri