Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli forum üyeleri ,
Ben batuhan , uzun süredir bu piyasanın içerisinde kendi çapımda serverler açmaya çalışıyorum. Lafı fazla uzatmadan yaklaşık olarak 1 senedir üzerinde çalıştığımız Filesi bir takım sebeplerden ötürü satışa koyma kararı aldım.
Herhangi bir sistemsel hata asla bulunmamaktadır. ( Core , Ch Düşmesi , V.s )
Files bir önceki serverimde +400 Onlinede Test Edilip Herhangi Bir Hataya Rastlanmamıştır.
Ek olarak fotoğraflarda belirtmediğim birkaç özelliği mevcut , Animasyonlu kanat sistemi , Src Taraflı Anlık Vip Sistemi v.s
Sourcesiz - Game + Mysql + Açık Pack = 200 ₺
Game Client Source + Game + Mysql + Açık Pack = 300 ₺
Satın alacak olan arkadaşlara kurulum tarafımca yapılıp dosyalar teslim edilip , oyun içi destek vereceğim.
Oyun yapısının Genel Özellikleri ;
Ben batuhan , uzun süredir bu piyasanın içerisinde kendi çapımda serverler açmaya çalışıyorum. Lafı fazla uzatmadan yaklaşık olarak 1 senedir üzerinde çalıştığımız Filesi bir takım sebeplerden ötürü satışa koyma kararı aldım.
Herhangi bir sistemsel hata asla bulunmamaktadır. ( Core , Ch Düşmesi , V.s )
Files bir önceki serverimde +400 Onlinede Test Edilip Herhangi Bir Hataya Rastlanmamıştır.
Ek olarak fotoğraflarda belirtmediğim birkaç özelliği mevcut , Animasyonlu kanat sistemi , Src Taraflı Anlık Vip Sistemi v.s
Sourcesiz - Game + Mysql + Açık Pack = 200 ₺
Game Client Source + Game + Mysql + Açık Pack = 300 ₺
Satın alacak olan arkadaşlara kurulum tarafımca yapılıp dosyalar teslim edilip , oyun içi destek vereceğim.
Oyun yapısının Genel Özellikleri ;
Teşekkür ederimHayırlı satışlar
Teşekkür ederim onurAlıcılara hhayırlı olsun güvenilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)