- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
uiinventory.py de K Envanter Sistemi oldugu için
2 ADET MEVCUT 1. Sİ K ENVANTERDEKİ SANDIK BOLUMU 2. NORMAL ENVANTER BÖLÜMÜ SANDIKLAR SADECE K ENVANTERİNDE TOPLANDIGI İCİN ENVANTERE SÜRÜKLE BIRAK YONTEMİYLEDE ALINMIYOR O YUZDEN K ENVANTERININ SANDIK BOLUMUNDE KODU CALISTIRAMIYORUM SYSERR VERİYOR
Çözümü Nedir Biliyormusunuz.
NOT: KODLARİ 2. YERE YANİ ENVANTER BOLUMUNE EKLEDİGİM ZAMAN Bİ HATA VERMİYOR OYUN ACİLİYOR FAKAT SANDİKLAR HİC Bİ SEKİLDE NORMAL ENVSNTERE GELMEDİGİ İCİN SİSTEM CALİSMİYOR SANDİK ENVSNTERİNDE CALİSTİRMAM LAZİM
Python:
def __UseItem(self, slotIndex):
ItemVNum = player.GetItemIndex(slotIndex)
item.SelectItem(ItemVNum)
if item.IsFlag(item.ITEM_FLAG_CONFIRM_WHEN_USE):
self.questionDialog = uiCommon.QuestionDialog()
self.questionDialog.SetText(localeInfo.INVENTORY_REALLY_USE_ITEM)
self.questionDialog.SetAcceptEvent(ui.__mem_func__(self.__UseItemQuestionDialog_OnAccept))
self.questionDialog.SetCancelEvent(ui.__mem_func__(self.__UseItemQuestionDialog_OnCancel))
self.questionDialog.Open()
self.questionDialog.slotIndex = slotIndex
constInfo.SET_ITEM_QUESTION_DIALOG_STATUS(1)
Python:
SYSERR
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:invalid syntax (uiInventory.py, line 809)
---------------------------------------------------------------------------------
elif app.IsPressed(app.DIK_LSHIFT) and app.ENABLE_SHOW_CHEST_DROP and self.interface and self.interface.dlgChestDrop and not self.interface.dlgChestDrop.IsShow():
HATAYI BURDAN VERMEKTE
NOT: KODLARİ 2. YERE YANİ ENVANTER BOLUMUNE EKLEDİGİM ZAMAN Bİ HATA VERMİYOR OYUN ACİLİYOR FAKAT SANDİKLAR HİC Bİ SEKİLDE NORMAL ENVSNTERE GELMEDİGİ İCİN SİSTEM CALİSMİYOR SANDİK ENVSNTERİNDE CALİSTİRMAM LAZİM
Son düzenleme:
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 6,874
- DevLira
- 21
hatayı verdiği bölümü ss atar mısınuiinventory.py de K Envanter Sistemi oldugu için
2 ADET MEVCUT 1. Sİ K ENVANTERDEKİ SANDIK BOLUMU 2. NORMAL ENVANTER BÖLÜMÜ SANDIKLAR SADECE K ENVANTERİNDE TOPLANDIGI İCİN ENVANTERE SÜRÜKLE BIRAK YONTEMİYLEDE ALINMIYOR O YUZDEN K ENVANTERININ SANDIK BOLUMUNDE KODU CALISTIRAMIYORUM SYSERR VERİYORPython:def __UseItem(self, slotIndex): ItemVNum = player.GetItemIndex(slotIndex) item.SelectItem(ItemVNum) if item.IsFlag(item.ITEM_FLAG_CONFIRM_WHEN_USE): self.questionDialog = uiCommon.QuestionDialog() self.questionDialog.SetText(localeInfo.INVENTORY_REALLY_USE_ITEM) self.questionDialog.SetAcceptEvent(ui.__mem_func__(self.__UseItemQuestionDialog_OnAccept)) self.questionDialog.SetCancelEvent(ui.__mem_func__(self.__UseItemQuestionDialog_OnCancel)) self.questionDialog.Open() self.questionDialog.slotIndex = slotIndex constInfo.SET_ITEM_QUESTION_DIALOG_STATUS(1)
Çözümü Nedir Biliyormusunuz.Python:SYSERR networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:invalid syntax (uiInventory.py, line 809) --------------------------------------------------------------------------------- elif app.IsPressed(app.DIK_LSHIFT) and app.ENABLE_SHOW_CHEST_DROP and self.interface and self.interface.dlgChestDrop and not self.interface.dlgChestDrop.IsShow(): HATAYI BURDAN VERMEKTE
- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
elif app.IsPressed(app.DIK_LSHIFT) and app.ENABLE_SHOW_CHEST_DROP and self.interface and self.interface.dlgChestDrop and not self.interface.dlgChestDrop.IsShow():hatayı verdiği bölümü ss atar mısın
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 6,874
- DevLira
- 21
tab hatası yanlış ekleme vs olduğunu görebilmek için ss istedimelif app.IsPressed(app.DIK_LSHIFT) and app.ENABLE_SHOW_CHEST_DROP and self.interface and self.interface.dlgChestDrop and not self.interface.dlgChestDrop.IsShow():
- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
Pc yi kapattim dostum ya sabah ilk isim atmak bende ona dikkat ettim de birer tik o bolumu kaydirdim match hatasi verdi dedm tab degil herhalde ama yine yarin atayim sabahtantab hatası yanlış ekleme vs olduğunu görebilmek için ss istedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)