C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[alpercaglar58] Kimdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpercaglar58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 538

alpercaglar58

Level 5
TM Üye
Konular
82
Çözüm
21
Online süresi
2d 1h
Reaksiyon Skoru
181
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
772
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Adınız: Alper Çağlar ALTUN
Yaşınız: 25 [04.07.1994 03:15]
Nereli olduğunuz: Sivas/Gemerek
Hangi takımlı olduğunuz: Sivas Spor | Beşiktaş | Gemerek Spor
Forumu nereden bulduğunuz: Uzun zaman önceydi, galiba Symbian işletim sistemli telefonuma uygulamaları indirmek içi ararken buldum.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Bilgi yoğunluğu bakımında dolu ve güncel bir platform olduğunu düşünüyorum. Reklam bannerlerini görmeye bayılıyorum.

Hobilerim:

*Film ve Dizi İzlemek ( %99 Bilimkurgu )
*Lague of Legends oyun turnuvalarını, takımlarını ve oyuncularını takip etmek ( %10 Oynamak )
* Red Alert 2 & Yuri oyunu online, çoklu ve ya tekli olarak her türlü oynarım. Haritalar tasarlarım. Yeni birimler, yapılar tasarlar ve oyuna mod geliştirebileceğin 2 uygulamasınıda çok güzel kullanabılırım. (Final Alert 2 & TibEd 2)
* Fl Studio ile Muzik - Melody yazmak.
* Php Htlm5 ve Css3 ile yapılabilecek her türlü tasarıda saatlerce problemleri çözmek için uğraşabilirim. Hiç bir sonuç almasam bile bundan haz alırım.

Kısaca Mesleğim: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmeniyim. Fakat işsizim.

Vizyonum :
Bilişim üzerindeki her pasta dan bir dilim aldım ama Yeter kadar olmadığı için bir sonuca bağlayamadım. Bende bu bilgilerin üzerine koyarak web programlama üzerine yoğunlaştım. Projeler geliştirip kendimi göstermek istiyorum. Web Tasarımını - Çekirdek yazılımını - Depolama sistemini tamamen kendim yazarak hedeflerime ilerliyorum.

Hoşgeldiniz, iyi forumlar :)

Aramıza hoşgeldin , iyi forumlar :)

Hoşgeldiniz iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri