- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Bu Mob target sistemini ekliyorum py ve client tabanlı eklemeler yapıldı fakat game src eklemelerinde aşağıdaki görselde göstereceğim görsellerdeki hatayı alıyorum bilgisi olan konu hakında yardımcı olabilir mi.
Düzenlediğim dosyaları burdan indirerek kontrol edebilirsiniz. Bilgisi olan hatanın kaynağı nerde ise söyleyebilcek arkadaşlarda yazabilirse sevinirim. Dosyanın V.T
Bu Mob target sistemini ekliyorum py ve client tabanlı eklemeler yapıldı fakat game src eklemelerinde aşağıdaki görselde göstereceğim görsellerdeki hatayı alıyorum bilgisi olan konu hakında yardımcı olabilir mi.
Düzenlediğim dosyaları burdan indirerek kontrol edebilirsiniz. Bilgisi olan hatanın kaynağı nerde ise söyleyebilcek arkadaşlarda yazabilirse sevinirim. Dosyanın V.T
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İlettiğin adım için teşekkürler char h ve item maneger h deki sorunu düzeltim kaldı item maneger cpp onada görsel ekliyeceğim şimdi kendimde kontrol edeceğim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
decltype c++11'de var eğer gcc sürümün 4.7 nin altındaysa decltype kullanamazsın sorun bundan kaynaklanıyordur muhtemelen ve verdiğin konudada zaten typeof kullanılmış decltype kullanılmamış ama gcc sürümünü yükseltmen daha doğru olur ileride yapacakların için
özetle
gcc sürümün nedir?
gcc sürümün 4.7'nin altındamı?
compile ederken herhangibir flag ekliyormusun?
basit çözüm:
decltype(it->second->GetVector()) v = it->second->GetVector();
typeof(it->second->GetVector()) v = it->second->GetVector();
decltype olanları typeof'a çevir
gcc sürümünü yükseltmediğin sürece problem çıkarmaz
@ates1972 'ninde yaptığı gibiÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
doğru çözüm:
gcc sürümünü yükselt ve decltype olarak kullan
gcc sürüm yükseltme: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.