shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Cevaplandı server files düzenleme escmenu ve envater

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yagmuradam1406
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

forumdan ucretsiz serverfiles indirdim xxassantino files bunu kullanıcagım serverimde düzenlemem gereken yerler var yardımcı olurmusunuz ayrıca fileste hatalı yerler var

oyun içindeki haritada ridos reklamı var onu degiştirmek istiyorum birde enevaterdeki yerlerleri nerden düzeleme yapabilirim

Yardımlarınızı Bekliyorum Teşşekürler şimdiden umarım sorunumu anlamışınızdır..

@(Mavi Ruh)
@tunga
@bykatil199
@karahan
@Luigina

Lvq7VG.jpg

GİRİŞTEKİ YOUTUBE VE TWİTTER URLER DEGİŞİCEK NASIL OLUCAK ?

1pAmQp.jpg

OYUN İÇİ ESC MENU REKLAM VAR VE graphic mode çalışmıyor ve artemis2 oyun içi sorun bildirme sistemi bozulmuş galiba yazılılari nerden düzelticez

7BGE0W.jpg

P7b4LN.jpg

gP1z3R.jpg

qAX1oD.jpg

hızlı ekipman yazısı degişicek

QPdEr3.jpg

galiba bozuk

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

forumdan ucretsiz serverfiles indirdim xxassantino files bunu kullanıcagım serverimde düzenlemem gereken yerler var yardımcı olurmusunuz ayrıca fileste hatalı yerler var

oyun içindeki haritada ridos reklamı var onu degiştirmek istiyorum birde enevaterdeki yerlerleri nerden düzeleme yapabilirim

@(Mavi Ruh)
@tunga
@bykatil199
@karahan
@Luigina

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

OYUN İÇİ ESC MENU REKLAM VAR VE graphic mode çalışmıyor ve artemis2 oyun içi sorun bildirme sistemi bozulmuş galiba yazılılari nerden düzelticez

galiba bozuk

• Girişteki urlleri intrologin.py'den değiştirebilirsin
    Esc de reklamı locale tr veya uiscriptteki hangisini okuyorsa systemdialog.pyden editleyebilirsin muhtemelen locale_tr dekini okuyordur
    Grafik modu deaktif edilmiş olabilir onu Vegas bakım modu sisteminden eksiğini tamamla
    Evdeki reklamlar için packi aç ek olarak eklenenlerden Zone klasöründe riot ile alakalı diye konumlandırılmış olabileceğinden şüpheleniyorum olmayabilir ama sen bul gr2 sini aç onu granny viewer ile texture list butonuna basıp texture konumunu ve texture ismini öğren bul düzenle dds veya tga neyse artık onu
    Hızlı ekipman ile alakalı görsel bırakırsan yardımcı olabilirim
    Envanter yanı butonlarda uiinventory.py ve inventorywindow.py den düzenleyebilirsin sistemini arıyorsan asiply'in yan envanter menü sistemidir o konusundan ulubey'in anlatımıyla ekleme mantığını öğrenebilirsin.
Çözüm
  • Esc de reklamı locale tr veya uiscriptteki hangisini okuyorsa systemdialog.pyden editleyebilirsin muhtemelen locale_tr dekini okuyordur
  • Grafik modu deaktif edilmiş olabilir onu Vegas bakım modu sisteminden eksiğini tamamla
  • Evdeki reklamlar için packi aç ek olarak eklenenlerden Zone klasöründe riot ile alakalı diye konumlandırılmış olabileceğinden şüpheleniyorum olmayabilir ama sen bul gr2 sini aç onu granny viewer ile texture list butonuna basıp texture konumunu ve texture ismini öğren bul düzenle dds veya tga neyse artık onu
  • Hızlı ekipman ile alakalı görsel bırakırsan yardımcı olabilirim
  • Envanter yanı butonlarda uiinventory.py ve inventorywindow.py den...

@(Mavi Ruh)
@tunga
@bykatil199
@karahan
@Luigina

Lvq7VG.jpg

1pAmQp.jpg

7BGE0W.jpg

P7b4LN.jpg

gP1z3R.jpg

qAX1oD.jpg

QPdEr3.jpg

galiba bozuk
  • Esc de reklamı locale tr veya uiscriptteki hangisini okuyorsa systemdialog.pyden editleyebilirsin muhtemelen locale_tr dekini okuyordur
  • Grafik modu deaktif edilmiş olabilir onu Vegas bakım modu sisteminden eksiğini tamamla
  • Evdeki reklamlar için packi aç ek olarak eklenenlerden Zone klasöründe riot ile alakalı diye konumlandırılmış olabileceğinden şüpheleniyorum olmayabilir ama sen bul gr2 sini aç onu granny viewer ile texture list butonuna basıp texture konumunu ve texture ismini öğren bul düzenle dds veya tga neyse artık onu
  • Envanter yanı butonlarda uiinventory.py ve inventorywindow.py den düzenleyebilirsin sistemini arıyorsan asiply'in yan envanter menü sistemidir o konusundan ulubey'in anlatımıyla ekleme mantığını öğrenebilirsin.

• Envanter yanı butonlarda uiinventory.py ve inventorywindow.py den düzenleyebilirsin sistemini arıyorsan asiply'in yan envanter menü sistemidir o konusundan ulubey'in anlatımıyla ekleme mantığını öğrenebilirsin.
cok teşşekür ederim..

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri