HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
forumdan ucretsiz serverfiles indirdim xxassantino files bunu kullanıcagım serverimde düzenlemem gereken yerler var yardımcı olurmusunuz ayrıca fileste hatalı yerler var
oyun içindeki haritada ridos reklamı var onu degiştirmek istiyorum birde enevaterdeki yerlerleri nerden düzeleme yapabilirim
Yardımlarınızı Bekliyorum Teşşekürler şimdiden umarım sorunumu anlamışınızdır..
@(Mavi Ruh)
@tunga
@bykatil199
@karahan
@Luigina
GİRİŞTEKİ YOUTUBE VE TWİTTER URLER DEGİŞİCEK NASIL OLUCAK ?
OYUN İÇİ ESC MENU REKLAM VAR VE graphic mode çalışmıyor ve artemis2 oyun içi sorun bildirme sistemi bozulmuş galiba yazılılari nerden düzelticez
hızlı ekipman yazısı degişicek
galiba bozuk
oyun içindeki haritada ridos reklamı var onu degiştirmek istiyorum birde enevaterdeki yerlerleri nerden düzeleme yapabilirim
@(Mavi Ruh)
@tunga
@bykatil199
@karahan
@Luigina
OYUN İÇİ ESC MENU REKLAM VAR VE graphic mode çalışmıyor ve artemis2 oyun içi sorun bildirme sistemi bozulmuş galiba yazılılari nerden düzelticez
galiba bozuk
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
forumdan ucretsiz serverfiles indirdim xxassantino files bunu kullanıcagım serverimde düzenlemem gereken yerler var yardımcı olurmusunuz ayrıca fileste hatalı yerler var
@(Mavi Ruh)
@tunga
@bykatil199
@karahan
@Luigina
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
galiba bozuk
Girişteki urlleri intrologin.py'den değiştirebilirsin
Esc de reklamı locale tr veya uiscriptteki hangisini okuyorsa systemdialog.pyden editleyebilirsin muhtemelen locale_tr dekini okuyordur
Grafik modu deaktif edilmiş olabilir onu Vegas bakım modu sisteminden eksiğini tamamla
Evdeki reklamlar için packi aç ek olarak eklenenlerden Zone klasöründe riot ile alakalı diye konumlandırılmış olabileceğinden şüpheleniyorum olmayabilir ama sen bul gr2 sini aç onu granny viewer ile texture list butonuna basıp texture konumunu ve texture ismini öğren bul düzenle dds veya tga neyse artık onu
Hızlı ekipman ile alakalı görsel bırakırsan yardımcı olabilirim
Envanter yanı butonlarda uiinventory.py ve inventorywindow.py den düzenleyebilirsin sistemini arıyorsan asiply'in yan envanter menü sistemidir o konusundan ulubey'in anlatımıyla ekleme mantığını öğrenebilirsin.