HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni açılan ve halen oynanmakta olan pvp serverler hakkinda bi konusalim istedim. Bayadır uzak kaldım.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
olayın saçmalığını söyle anlatayım
-geçen hafta cuma günü açılan büyük sunuculardan birinin sahibi 5-6 ay önce x isminde bir facebook sayfasını ve domainini alıyor aynı oyunu açıyor tutturamıyor domaini ve facebook sayfasını satıyor aynı oyunu piyasadaki başka biri açıyor tamamen farklı
-pvp açıcaz diye reklam yapılıyor filesı tanıtıyorlar açılıştan 2 saat önce files değiştiriyorlar
-normalde 2 ayda bir sunucu açan biri facebooktaki popüler gruplardan biriyle anlaşıp 2 haftada bir server açmaya geliyor
-server açanlar hem 1-99 hem 1-120 açıyorlar
-türklerin açtığı global diye tanıtılan sunucuların sadece tanıtımları ingilizce
-2 haftada bir server açan arkadaş tanıtımı bile değiştirmeye zahmet etmiyor
isim vermeyecektim ama...
olayın saçmalığını söyle anlatayımYeni açılan ve halen oynanmakta olan pvp serverler hakkinda bi konusalim istedim. Bayadır uzak kaldım.
Yukarıda belirttiğiniz serverleri biliyorum sosyal medyada reklamlarını gördüm,bu serverlerin kısa süreli olduklarını biliyorum ve şuna inanın Türk oyuncularını bilinçlendirmek adına burada ve farklı platformlarda çok yazılar yazdım ama oyuncu kitlemizdeki eksikliklerden dolayı pek başarılı olduğum söylenemez. Ben buna kendimce bir isim koydum "VOT" Yani "Vurgun Oyun Teorisi" diyorum. Para kazanmanın en kısa yoluolayın saçmalığını söyle anlatayım
-geçen hafta cuma günü açılan büyük sunuculardan birinin sahibi 5-6 ay önce x isminde bir facebook sayfasını ve domainini alıyor aynı oyunu açıyor tutturamıyor domaini ve facebook sayfasını satıyor aynı oyunu piyasadaki başka biri açıyor tamamen farklı
-pvp açıcaz diye reklam yapılıyor filesı tanıtıyorlar açılıştan 2 saat önce files değiştiriyorlar
-normalde 2 ayda bir sunucu açan biri facebooktaki popüler gruplardan biriyle anlaşıp 2 haftada bir server açmaya geliyor
-server açanlar hem 1-99 hem 1-120 açıyorlar
-türklerin açtığı global diye tanıtılan sunucuların sadece tanıtımları ingilizce
-2 haftada bir server açan arkadaş tanıtımı bile değiştirmeye zahmet etmiyor
isim vermeyecektim ama niye vermiyim :d
-hectormt2 açıldı sahibi 2 hafta sonra silvermt2 yi açtı
-anticiler yani norscular anti açtılmasından 1 hafta sonra birebir aynısı olan aog u açtı
-rüyanın sahibi aynı zamanda minotor kafkas gibi birçok oyunun sahibi
.. bu liste uzar da gider anlıycağın türkiyede yapılan işler kısa süreli oyuncuların 2-3 haftadan fazla oynamasını server sahipleride istemiyor çünkü açılışta en çok parayı kazanıyorlar