darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı METİN 2 PVP SERVERLER HAKKINDA...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OLGUNKARAYEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni açılan ve halen oynanmakta olan pvp serverler hakkinda bi konusalim istedim. Bayadır uzak kaldım.

Çözüm
olayın saçmalığını söyle anlatayım

-geçen hafta cuma günü açılan büyük sunuculardan birinin sahibi 5-6 ay önce x isminde bir facebook sayfasını ve domainini alıyor aynı oyunu açıyor tutturamıyor domaini ve facebook sayfasını satıyor aynı oyunu piyasadaki başka biri açıyor tamamen farklı

-pvp açıcaz diye reklam yapılıyor filesı tanıtıyorlar açılıştan 2 saat önce files değiştiriyorlar

-normalde 2 ayda bir sunucu açan biri facebooktaki popüler gruplardan biriyle anlaşıp 2 haftada bir server açmaya geliyor

-server açanlar hem 1-99 hem 1-120 açıyorlar

-türklerin açtığı global diye tanıtılan sunucuların sadece tanıtımları ingilizce

-2 haftada bir server açan arkadaş tanıtımı bile değiştirmeye zahmet etmiyor

isim vermeyecektim ama...
Yeni açılan ve halen oynanmakta olan pvp serverler hakkinda bi konusalim istedim. Bayadır uzak kaldım.

-geçen hafta cuma günü açılan büyük sunuculardan birinin sahibi 5-6 ay önce x isminde bir facebook sayfasını ve domainini alıyor aynı oyunu açıyor tutturamıyor domaini ve facebook sayfasını satıyor aynı oyunu piyasadaki başka biri açıyor tamamen farklı

-pvp açıcaz diye reklam yapılıyor filesı tanıtıyorlar açılıştan 2 saat önce files değiştiriyorlar

-normalde 2 ayda bir sunucu açan biri facebooktaki popüler gruplardan biriyle anlaşıp 2 haftada bir server açmaya geliyor

-türklerin açtığı global diye tanıtılan sunucuların sadece tanıtımları ingilizce

isim vermeyecektim ama niye vermiyim :d

-hectormt2 açıldı sahibi 2 hafta sonra silvermt2 yi açtı

-anticiler yani norscular anti açtılmasından 1 hafta sonra birebir aynısı olan aog u açtı

-rüyanın sahibi aynı zamanda minotor kafkas gibi birçok oyunun sahibi

.. bu liste uzar da gider anlıycağın türkiyede yapılan işler kısa süreli oyuncuların 2-3 haftadan fazla oynamasını server sahipleride istemiyor çünkü açılışta en çok parayı kazanıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani uzun lafın kısası metin2 de Turkiye genelindeki başı boşluk ve saçmalıklar hala devam ediyor özellikle vurgun kısmında...Ne diyim söylenebilecek birşey yok. Yorumlarıyla katılan ve katılacak olan arladaşlara Teşekkür ediyorum.

isim vermeyecektim ama niye vermiyim :d

-hectormt2 açıldı sahibi 2 hafta sonra silvermt2 yi açtı

-anticiler yani norscular anti açtılmasından 1 hafta sonra birebir aynısı olan aog u açtı

-rüyanın sahibi aynı zamanda minotor kafkas gibi birçok oyunun sahibi

.. bu liste uzar da gider anlıycağın türkiyede yapılan işler kısa süreli oyuncuların 2-3 haftadan fazla oynamasını server sahipleride istemiyor çünkü açılışta en çok parayı kazanıyorlar
Yukarıda belirttiğiniz serverleri biliyorum sosyal medyada reklamlarını gördüm,bu serverlerin kısa süreli olduklarını biliyorum ve şuna inanın Türk oyuncularını bilinçlendirmek adına burada ve farklı platformlarda çok yazılar yazdım ama oyuncu kitlemizdeki eksikliklerden dolayı pek başarılı olduğum söylenemez. Ben buna kendimce bir isim koydum "VOT" Yani "Vurgun Oyun Teorisi" diyorum. Para kazanmanın en kısa yolu

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri