Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplandı Sistem sysre sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.

Efsun botu eklemiştim. Fakat başka bir sistem ekleyince oyundan atma vardı o sistemi silip eski dosyaları tekrar aktif edince efsun botundan sonra eklediğim sistemi tekrar kaldırdım o sistemle kaynaklı sandım fakat kaldırdıktan sonrada oyunda en fazla 2 3 dakika sonra oyun atıyor durup dururken. Aşağıda iletteceğim sysre'de yardımcı olaibilecekler yazabilir mi.

Screenshot_1.png

Çözüm
Atma ile o syserin bir bağlantısı yok. 2farklı syser yazıyordu 3lü efsun botu kullanıyorsunuz sanırım. Yazanı kaldırıp butonları 2li hale getirebilirsiniz.
Arkadaşlar.

Sorun çözüme kavuştu.

Efsun botu eklediğim kodları eklediğim bir önceki sistemle birlikte kaldırmışım game eskisini yükleyince sorun düzeldi.
Takılan arkadaşlara bir öneri en ince ayrıntısına kadar kodları kontrol ediniz böyle bir hata almamızın tek sebebi kod bloğu eksikliğinden olabilir. Yaklaşık 10 dakikadır sürekli efsun atıldı her hangi bir oyundan atma v.s olmadı

Atma ile o syserin bir bağlantısı yok. 2farklı syser yazıyordu 3lü efsun botu kullanıyorsunuz sanırım. Yazanı kaldırıp butonları 2li hale getirebilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri