Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Wincp panel sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EzeLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Reboot atıca site beyaz oluyor hep öyle kalıyor mysql bölümü siliniyor onu nasıl önleyebilir. Mhsm panelde reboot atıyo reboot sora site açılıyor wincp öyle değil
@tunga. @bykatil199

dostum sorunu net şekilde belirtirmisin mhms panel kullanıyorsun öyle değilmi reboot çektiğinde site beyaz sayfa çekiyor ama sen orada bakımda felan birşey yazmasınımı istiyorsun
O değil wincp panel genel bir sorun reboota
Mysql bölümü gidiyor ne admin panel erişim sağlanıyor nede site geliyor ben söz ettiğim şey Mhsm panelde öyle bir sorun yok direk reboot sora site açılıyor wincp de açılmıyor

wincp hangi panel sürümü hocam aktif fotoğraf varmı ?

Arkadaşın wmcp panelini ben kurmuştum.

Buradaki sürümü oyunun mysql tabanına kurdum fakat reboot atılıp tekrar start verildiğinde oyun dbsinde sorun oluşuyor ve site beyaz ekranda kalıyor ayrıca wmcp admin şifresi değiştiriyormuş sanırım.

Arkadaşın wmcp panelini ben kurmuştum.

Buradaki sürümü oyunun mysql tabanına kurdum fakat reboot atılıp tekrar start verildiğinde oyun dbsinde sorun oluşuyor ve site beyaz ekranda kalıyor ayrıca wmcp admin şifresi değiştiriyormuş sanırım.
Hosting SQL' a kurulumu yapın güvelik acısından daha iyi olur ve herhangi bir sunucu değişimde sıkıntı cıkarmaz .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri