Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kalp Hastalığı Olan Sporculara İnsanlara Destek / Kalp Hastaları Spor Yapabilir mi?

Afytolhn

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
2118s
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
Başarım Puanı
40
TM Yaşı
6 Yıl 5 Ay 6 Gün
MmoLira
52
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle hepinize merhaba arkadaslar ben kalp hastasıyım ve sporla ilgileniyorum çoğu insan bunun zor olduğunu söylese de yeterince arastırma ve doktor kontrolünde yapılabildiğini öğrendim amacım kesinlikle reklam değil ya da gelir kazanmak instagramda bir sayfa açtım kalp hastalarını da spora teşvik etmek ve bilgilendirmek için adminlerimiz de katkıda bulunurlarsa çok mutlu olurum bir bilginin öğrenmesine yardımcı olmuş olursunuz belki bir hayat değiştiririz.
Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu forumda reklam yapmak, (Forum , Site Tarzı Reklamlar dahil) yasaktır.

Mesajınız kurallara uygun duruma getirilmiştir.

Bu forumda reklam yapmak, (Forum , Site Tarzı Reklamlar dahil) yasaktır.

Mesajınız kurallara uygun duruma getirilmiştir.
Reklam gibi mi duruyor değişik bakış açısı insanlara katkı da bulunmak istiyorum bundan gelir elde edecek değilim yazılarımı ikş yerde paylaşmak çok zor oluyor reklammış. Peh.

Reklam gibi mi duruyor değişik bakış açısı insanlara katkı da bulunmak istiyorum bundan gelir elde edecek değilim yazılarımı ikş yerde paylaşmak çok zor oluyor reklammış. Peh.

Sadece hesap bağlantınızı kaldırdım :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri