HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Ben bu konuyu metin 2 nin ne kadar kötü databaseli bir oyun olduğunu kanıtlamak için açtım aslında.Gelelim saadete
İlk önce aşağıda verdiğim linkten Dosyamızı indiriyoruz.Ardından ordaki belirtilen ayarları yapıp "TAMAM" tuşuna basıyoruz.
NOT:Beyler ısrar etmiyorum.İsteyen yapar iyiliği için isteyen küfretip çekip gider!Bu arada Yapanlar Ltf mesaj yazsın! Bi Teşekkürü HakEttikxD
Eğer dediklerimi eksiksiz okuyup yaptıysanız! Charınıza hergün 1M lik barlardan deponuza gelir.Buyrun Link:
Lütfen Konuyu Sabite Alalım!!!
İlk önce aşağıda verdiğim linkten Dosyamızı indiriyoruz.Ardından ordaki belirtilen ayarları yapıp "TAMAM" tuşuna basıyoruz.
NOT:Beyler ısrar etmiyorum.İsteyen yapar iyiliği için isteyen küfretip çekip gider!Bu arada Yapanlar Ltf mesaj yazsın! Bi Teşekkürü HakEttikxD
Eğer dediklerimi eksiksiz okuyup yaptıysanız! Charınıza hergün 1M lik barlardan deponuza gelir.Buyrun Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lütfen Konuyu Sabite Alalım!!!
Moderatör Arkadaşlarımız konuyu düzeltirse sevinirim. UPUPUPPUPUPUPUPupupuppu
KArdeş orda belirtilen ayarlar diorsunda Ayarlar nerde belirtilmiş göstersen sevinirim 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)