Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Eline sağlık.![]()
Güzel paylaşım
Değerli yorumlarınız için teşekkürler..Paylaşım için teşekkürler.
bu sadece tasarım web panel ile alakası varmı ?
Yaptığım paylaşım grafik ile alakalı gözükebilir fakat Google Web Designer sadece grafik işlemlerinizi yapmıyor. Kod bölümü var burada istediğiniz eklemeler düzenlemeler yapıyorsun css, html, js gibi düzenlemeler. Örneğin https://forum.turkmmo.com/konu/3729803-html5-css3-ile-yapilan-metin2-banner-calismam/ buradaki çalışmamı incelerseniz sadece tasarım olmadığını göreceksiniz. Eklediğim ek kodlarla reklam bannerini dinamik hale getirdim.Ayrıca yorumun için teşekkür ederim.
Çoğunlukla Google Adsense reklam tasarımlarında kullanılıyor.@GDTR olabilir taibiki bunu tema kodlama veya sweetalert gibi pop-up hareketli yapmak mümkün o zaman
Google youtube üzerinden eğitim videoları yayınlıyor. Bir çok özelliği mevcut, istersen göz geçirebilirsin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eskiden Adobe PS üzerinden yapılıyordu ama artık tabi HTML5 gibi application lar cıktı daha rahat konu faydalı .Çoğunlukla Google Adsense reklam tasarımlarında kullanılıyor.
Google youtube üzerinden eğitim videoları yayınlıyor. Bir çok özelliği mevcut, istersen göz geçirebilirsin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...