- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sait nursi canlı 11.07.2000 tarihinde serinhisar da doğdu antalya kemerde mustafa rüştü tuncer ilköğretim okulunda okudu rockstar games turkey
programcı bilgisayarın herşeysinden pc games
open world games gta mafia 2 driv3r sleeping dogs watch dogs vegas gangster crime los santos.
üstadım kemal sunal biz insanları güldürmeyi severiz beni isterseniz dövün ama bırakında istediğim güleyim
ölüm tarihi:3 temmuz 2000
doğum tarihi:10 kasım 1944
100 numaralı adam atla gel şaban orta direk şaban hababam sınıfı
programcı bilgisayarın herşeysinden pc games
open world games gta mafia 2 driv3r sleeping dogs watch dogs vegas gangster crime los santos.
üstadım kemal sunal biz insanları güldürmeyi severiz beni isterseniz dövün ama bırakında istediğim güleyim
ölüm tarihi:3 temmuz 2000
doğum tarihi:10 kasım 1944
100 numaralı adam atla gel şaban orta direk şaban hababam sınıfı
- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,719
- DevLira
- 0
Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu
Adınız: Yaşınız: Nereli olduğunuz: Hangi takımlı olduğunuz: Forumu nereden bulduğunuz: Forumu beğenip beğenmediğiniz: Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Örnek Yapılan Yanlışınız; Merhaba ben Abdullah.(Bu Şekilde olanlar Flood girer bu şekilde açılan konular kapatılır.) Yanlış Açılan Konu ; Öğeyi...
Tanışma Alanı Bölüm Kuralları
*Reklam yapmak, (Forum , Site Tarzı Reklamlar dahil) yasaktır. *Spam,Flood yapmak yasaktır. *Adult ve küfürlü içerik paylaşmak yasaktır(+18). *Facebook sayfa/profil linki ve MSN adresi paylaşmak yasaktır. *Forumuzun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret, rencide edici...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...