- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
| Arkadaşlar malumunuz puzzle pirates oyununu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Ancak ben yine de ufak bir özet geçeyim.Oyun ücretsiz.Steam üzerinden oynanabiliyor. Mürettebat kurup hazine peşinde koşabileceğin online bir rol yapma korsancılık oyunu. Aynı anda onlarca crewin mürettabıtında olup pillage (yağma) peşinde koşabiliyorsun. Oyunda savaşlar diğer oyunlardaki mantık gibi direk karşılıklı öldürme yüksek gerilim içerisinde değilde bir devinim içerisinde belli işlemler ile puzzlelar çözülerek yapılıyor. Binlerce quest ile hikaye tabanını devam ettirebilirsiniz. Yüzlerce craft ile dükkan açıp devasa siparişler hazırlayabilirsiniz. crew açarak salt pillage yapabilirsiniz. Oyuna yeni başladık. Birlikte hem oyunu öğrenmek hem de ganimet peşinde koşmak isteyen varsa diye şuraya discord sunucumuzu bırakıyorum. Sunucuya girince Konter nickli kişiye yazın. Size puzzle pirates rolü versin. İyi günler arkadaslar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
|