HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ÖnceLikle Merhaba
Uzun Süre Pvp Oynadıktan 5-6 Basit Serverde Gm Lik Yaptıkdan Sonra Artık Kendime Profesyonel Bir Sv Aramaya Basladım.Dolu Veya Bos Olması Sorun Değil Serverin Doldurmak Kolay İs Bizim İcin...
Üsteliklede Eskilerden Bircok Kisi Beni Pvplerden Beni Tanır Gerek EfsunLarımla Gerek İtemLerimle Hep Bir Efsane oLmustum Kullandıgım Nickler;
SacillesS
TurKSuraS
TurKNinjaS
Dır.
Onun Dısında Günde 20-24 Saat Onlineyim...Serverle Her Zaman Her Dakika İlgilenebilirim Her Hanqi Bir Sorunda Yardım Edebilcek Kadar Deneyimim Ve Bilgim Var Özel Kod Arsivim Bulunmaktadır.
Suana Kadar Hep Sevecen Görülmüsümdür Gm Oldugum Serverlerde Kardesim Dahil Hic Kimseye İtem Vermemis Herhanqi Bir Torpil Kullanmamısımdır.
Gm Olsamda Yinede Köyde Gezip UserLerin SorunLarını Tartısır Onlarla Sohbet Ederm
Zaten Aksi Taktirde Gm Olmak İstemezdim.
Eğer Serverinize Bir Gm Lazımsa Bulabileceğiniz En İyi Gm lerden Biriyim Diyebilirim.
Burdan Veya Pmyle Ulasabilirsiniz Ordanda Msn ye qeCeriz.
İyi ForumLar.
Uzun Süre Pvp Oynadıktan 5-6 Basit Serverde Gm Lik Yaptıkdan Sonra Artık Kendime Profesyonel Bir Sv Aramaya Basladım.Dolu Veya Bos Olması Sorun Değil Serverin Doldurmak Kolay İs Bizim İcin...Üsteliklede Eskilerden Bircok Kisi Beni Pvplerden Beni Tanır Gerek EfsunLarımla Gerek İtemLerimle Hep Bir Efsane oLmustum Kullandıgım Nickler;
SacillesS
TurKSuraS
TurKNinjaS
Dır.
Onun Dısında Günde 20-24 Saat Onlineyim...Serverle Her Zaman Her Dakika İlgilenebilirim Her Hanqi Bir Sorunda Yardım Edebilcek Kadar Deneyimim Ve Bilgim Var Özel Kod Arsivim Bulunmaktadır.
Suana Kadar Hep Sevecen Görülmüsümdür Gm Oldugum Serverlerde Kardesim Dahil Hic Kimseye İtem Vermemis Herhanqi Bir Torpil Kullanmamısımdır.
Gm Olsamda Yinede Köyde Gezip UserLerin SorunLarını Tartısır Onlarla Sohbet Ederm
Zaten Aksi Taktirde Gm Olmak İstemezdim.Eğer Serverinize Bir Gm Lazımsa Bulabileceğiniz En İyi Gm lerden Biriyim Diyebilirim.
Burdan Veya Pmyle Ulasabilirsiniz Ordanda Msn ye qeCeriz.
İyi ForumLar.