romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Merhaba biri bana yardımcı olabilir (MEMORY ERROR)

Robson Oliboni

Level 5
TM Üye
Konular
58
Çözüm
9
Online süresi
1mo 13d
Reaksiyon Skoru
400
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
171
MmoLira
2,083
DevLira
135
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, saçma bir bellek kaybı saçmalığı yaşıyorum! Benim vps normal lig sysser herhangi bir hata yok ama saçma bir hata ile! Her geçen dakikada hafıza kaybı,% 100'e ulaşana ve sunucu çöktüğünde hafızası dolar. Biri bana yardım edebilirse lütfen bana özel olarak bir mesaj gönder veya anlaşmazlığımı ilet.

Not: Oyun günlüğünü ve mysql'i birkaç kez temizledim, ancak bellek doldurulmayı bırakmıyor, bunun için tek çözüm ve sunucuyu yeniden başlatıyor.

kanıt: https://prnt.sc/pyd26v

Discord: xOwnerSize#5023 Skype: live:robso_07

Merhaba, saçma bir bellek kaybı saçmalığı yaşıyorum! Benim vps normal lig sysser herhangi bir hata yok ama saçma bir hata ile! Her geçen dakikada hafıza kaybı,% 100'e ulaşana ve sunucu çöktüğünde hafızası dolar. Biri bana yardım edebilirse lütfen bana özel olarak bir mesaj gönder veya anlaşmazlığımı ilet.

Not: Oyun günlüğünü ve mysql'i birkaç kez temizledim, ancak bellek doldurulmayı bırakmıyor, bunun için tek çözüm ve sunucuyu yeniden başlatıyor.

kanıt: https://prnt.sc/pyd26v

Discord: xOwnerSize#5023 Skype: live:robso_07
probably because memoryleaks caused by pointers..
use smart pointers they delete themselves after being used, search your game source for pointers and replace them with the appropriate pointer for your gcc version
gcc11+ introduced unique_ptr's instead of auto_ptrs but they will do the same

probably because memoryleaks caused by pointers..
use smart pointers they delete themselves after being used, search your game source for pointers and replace them with the appropriate pointer for your gcc version
gcc11+ introduced unique_ptr's instead of auto_ptrs but they will do the same
Çok teşekkür ederim test edeceğim.

@tunga @karahan @Luigina

Merhaba, seni bu şekilde ifade ettiğim için özür dilerim. Bu @Agora Metin2 bana yardım ediyor ve yasaklandı. Herhangi birinizin bana ne açıkladığını bilmesi halinde rica ediyorum.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri