noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Cevaplandı Sisteme buton atama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkmaz2019
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, bir sistem gördüm forumda onu eklemek istedim fakat bir sorun oldu.

her şeyi ekledim bir problem yok ama sistem herhangi bir butona atanmamış onu biz atayacakmışız ve benim bilgi ve tecrübem yok yardımcı olabilir misiniz lütfen

eklediğim sistem bu butona atamak için ne yapmalıyım f11 butonua atamak itiyorum mesela veya envantere eğer envantere olursa çok daha iyi olur ama diğeri de olur çare yoksa.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, bir sistem gördüm forumda onu eklemek istedim fakat bir sorun oldu.

her şeyi ekledim bir problem yok ama sistem herhangi bir butona atanmamış onu biz atayacakmışız ve benim bilgi ve tecrübem yok yardımcı olabilir misiniz lütfen

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

eklediğim sistem bu butona atamak için ne yapmalıyım f11 butonua atamak itiyorum mesela veya envantere eğer envantere olursa çok daha iyi olur ama diğeri de olur çare yoksa.
Tam olarak istediğin yeri söyle ona göre bir şeyler söyleyeyim sana

Banada şu ticaret camını atamayı göstersen süper olur :)
Ama bu diğer sistemler gibi değil çok değişik argüman var (type) gibi. Bir türlü beceremedim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
def kod içeriğini alıyorsun geri kalanı nereye eklemek istiyorsan ona göre düzenleme yapıp aktarım yapıyorsun örnek olarak at istersen uiinventory.py'ni sana taskbara olsun F tuşuna olsun aktarayım
Rez al akşam ilgileneceğim seninle
Ama bu diğer sistemler gibi değil çok değişik argüman var (type) gibi. Bir türlü beceremedim.
Rn6u5U.jpg

Rn6u5U.jpg
def kod içeriğini alıyorsun geri kalanı nereye eklemek istiyorsan ona göre düzenleme yapıp aktarım yapıyorsun örnek olarak at istersen uiinventory.py'ni sana taskbara olsun F tuşuna olsun aktarayım

Sistemin açılışı o tuşundan : https://www.dosyaupload.com/ffS9
Game.py sistemin kullandığı kodlar. uiinventory benim kullandığım uiinventory. Ama eklenilişinde argümanlı bile eklesem açılmıyor. Bir bakıversen çok iyi olur. uiinventory içinde AramaButton diye aratırsan eklediklerimi görebilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri