HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
//
Son düzenleme:
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
core un dbyle alakası yok ama txt dosyalarından okumak mysql veritabanlarından okumak yerine çok daha hızlı oluyorNe güzel navicat’dan item_proto ve mob_proto yu rahatca düzenleyebiliyordum. Şimdi filesler txt olmuş. Çok zorlaşmış. Yok dump proto yok packa at yok sunu oraya at.
Örnek navicatda flag ayarı cok kolay sayı giriyorsun reboot atıyorsun tak oluyor.Txt cok zor. Dbye cevriliyor diyorlar ama core hatası alırsın diyorlar bu doğrumu arkadaşlar hata alırmıyım dbye çevirsek?
db olarak kullandığında da reboot'a gerek yok aslında. Genişletilmiş Reload ekledikten sonra /reload p komutu ile anlık olarak güncelleyebilir.core un dbyle alakası yok ama txt dosyalarından okumak mysql veritabanlarından okumak yerine çok daha hızlı oluyor
ayrıca txt kullanıyorum protolarda değişiklik yaptığımda reboot atmaya gerek kalmadan güncelleyebiliyorum siz her item düzenlediğiniz reboot atmayı övmüşsünüz biraz mantelite işi