HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya ben öyle düşündüm ama bunu değiştirip dediğim gibi yapılmaz mıOto pot açma mı?
karakterin sahip olduğu affectleri kontrol ediyor var mı yok mu diye. O affect sadece örnek
Wolfmanla ilgili bir sorunum var yardımcı olurmusun acaba ?Oto pot açma mı?
karakterin sahip olduğu affectleri kontrol ediyor var mı yok mu diye. O affect sadece örnek
Wolfmandaki Çivit ve Kırmızı kurt ruhları skil olarak çalışıyor fakat karaktere işlemiyor sadece boş görüntü yapıyor sebebi ne olabilir
Ben ne olduğunu biliyorum zatenanladığım kadarıyla
f5 başınca
onPressKeyDict[app.DIK_F5] = lambda : self.TestStoreAffect()
buraya eklene karakter efektlerini NEW_AFFECT_AUTO_HP_RECOVERY mesela bu açıyor tekrar basarsan else düşüyor kapatıyor.
def TestStoreAffect(self): if self.affectShower.CheckAffect(chr.NEW_AFFECT_AUTO_HP_RECOVERY): chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, "activated") else: chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, "deactivated")

Genel olarak söyledim.
Oto pot açma mı?
olayı anlamak isteyenlere yardımcı olcaktır
ne şekilde kullanacağınıza siz karar verin.
ne şekilde kullanacağınıza siz karar verin.
Son düzenleme:
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.c++ taraflı yapılmıştı ama gereksiz uzundu bu daha kısa.
Karakterin Sahip olduğu affectleri kontrol edebilirsiniz, var mı yok mu şeklinde.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)