HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi forumlar öncelikle, @Gavurcu nun paylaştığı "Bestia" Filesinden sökmüş olduğum ticaret camını size paylaşmak istiyorum. Sistem olarak birçok sisteme uyarlanmış yansıtma sistemine won'a vs. vs. onları düzenlemeniz gerek direk tak tuk eklemeyin. düzenlenmiş yerlerini de sökmedim belki kullananlar vardır won vs. diye. uzatmadan linklere geçelim...
ClientSource'de UserInterface'ye eklediğiniz dosyaları projeye dahil etmeyi unutmayın Visual Studio üzerinden.
Bu arada offlineshop olarak greate uyumlu sanırım normal pazarlarda çalışmayabilir ona da dikkat edersiniz.
İndirme
VT
Burdan @Flusya23 e teşekkürler Bilgisayarın bağlanıp ekledik çoğu fonksiyonu deaktif bıraktık çalıştığına dair kanıt...
ClientSource'de UserInterface'ye eklediğiniz dosyaları projeye dahil etmeyi unutmayın Visual Studio üzerinden.
Bu arada offlineshop olarak greate uyumlu sanırım normal pazarlarda çalışmayabilir ona da dikkat edersiniz.
İndirme
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Burdan @Flusya23 e teşekkürler Bilgisayarın bağlanıp ekledik çoğu fonksiyonu deaktif bıraktık çalıştığına dair kanıt...
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
24 saat içerisinde kanıt ekleyiniz.
link kırık @Replicant
Rica ederim fakat maalesef kanıt ekleyemiyorum söküp paylaştım sadecePaylaşım için teşekkürler.
24 saat içerisinde kanıt ekleyiniz.
Verdiğim süre içerisinde bir kullanıcı ekleyip kanıt atarsa problem yok fakat kanıt eklenmezse kurallar gereği konuyu kapatmak zorundayım.Rica ederim fakat maalesef kanıt ekleyemiyorum söküp paylaştım sadece
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...