HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu aldığı parayı veya suyu karşıdakine verse ? çok iyi olmaz mı ve 20 30 saniye falan bakılsa
Aynen + olarak profil görüntüleme listesi gibi bir şey yapılsa karşıdaki kişinin eklediği kişiler ücretsiz bakabilse vs vs geliştirilebilir aslında.Bunu aldığı parayı veya suyu karşıdakine verse ? çok iyi olmaz mı ve 20 30 saniye falan bakılsa
Bunu aldığı parayı veya suyu karşıdakine verse ? çok iyi olmaz mı ve 20 30 saniye falan bakılsa
O kadarı beni aşıyor buradan bir adam gibi adam çıkıp ben yaparım derse ne alaAynen + olarak profil görüntüleme listesi gibi bir şey yapılsa karşıdaki kişinin eklediği kişiler ücretsiz bakabilse vs vs geliştirilebilir aslında.

qwdqwefQ:WDqwf:QWdqW:FWEfW:EGwqD:QWdqwF:WEFqw videoyu öyle bir editlemişki yandan ama emek emekdir moruq
Sağlık olsun emek verip paylaşman yeterO kadarı beni aşıyor buradan bir adam gibi adam çıkıp ben yaparım derse ne ala![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)