HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi günler/geceler dostlarım
Eğer bir bilginiz ya da tecrübeniz varsa şu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim
Sorunum şudur ;
Ben bir bilişim sitesinden metin2 PvP Server açmak istiyorum
evde localhosttan istediğim gibi pvp server dosyalarını değiştirebiliyorum örneğin Ametin2 server files rm -rf yapıp yeni tar xzvf gibi basit Unix kodları ile kurabiliyorum
ama önceden bir bilişimde metin2 server açtığımda ne hikmet ise değişik bir libc mi lib9 mu anlamadım "eklediğim server files içindeki başlat sh başlatınca" hataları verdi
bunun yapmamım nedeni ise serverda özellikleri çok az olmasıydı
sizden ricam ise böyle kafama göre server fileslarını değiştirebilieceğim sorun olduğunda makineyi yeniden başlatabilecek müşteri dostu esnek bilişimci var mıdır? sağolun çok teşekkürler
Eğer bir bilginiz ya da tecrübeniz varsa şu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim
Sorunum şudur ;
Ben bir bilişim sitesinden metin2 PvP Server açmak istiyorum
evde localhosttan istediğim gibi pvp server dosyalarını değiştirebiliyorum örneğin Ametin2 server files rm -rf yapıp yeni tar xzvf gibi basit Unix kodları ile kurabiliyorum
ama önceden bir bilişimde metin2 server açtığımda ne hikmet ise değişik bir libc mi lib9 mu anlamadım "eklediğim server files içindeki başlat sh başlatınca" hataları verdi
bunun yapmamım nedeni ise serverda özellikleri çok az olmasıydı
sizden ricam ise böyle kafama göre server fileslarını değiştirebilieceğim sorun olduğunda makineyi yeniden başlatabilecek müşteri dostu esnek bilişimci var mıdır? sağolun çok teşekkürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Benim sadece tek önerim; forumda rank sahibi olan firmaları tercih etmeniz. Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri bölümü forumda rank sahibi olmayan firmaların dolandırdığı insanların konularıyla dolu. Forum üzerinde aktif olarak satış yapmayan firmalarla çalışmanızı önermem.Çok sağolun ama konuyu lütfen kapatmayın belki insanların bildikleri güzel bilişimler vardır