HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba
Bugün sizlere forumdaki kırmızı grafik post'umuzu paylaşacağım yorum almak için bu konuyu açmaktayım,
Konu yanlış bölümdeyse taşınması konusunda yetkililerin desteğini rica ederim.
Trend Agency Metin2 Designer dünyasına yeni giriş yapan anonim bir kuruluştur
OYUN ICI GRAFIKLERIMIZ
SOSYAL MEDYA TASARIMLARIMIZ
? : trendagency@outlook.com.tr
Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Yorumlarınızı eksik etmemeniz dileğiyle yakında "Ücretli,Ücretsiz" Post paylaşımları olacaktır
İyi Forumlar Dilerim
Bugün sizlere forumdaki kırmızı grafik post'umuzu paylaşacağım yorum almak için bu konuyu açmaktayım,
Konu yanlış bölümdeyse taşınması konusunda yetkililerin desteğini rica ederim.
Trend Agency Metin2 Designer dünyasına yeni giriş yapan anonim bir kuruluştur
OYUN ICI GRAFIKLERIMIZ
SOSYAL MEDYA TASARIMLARIMIZ
? : trendagency@outlook.com.tr
Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Yorumlarınızı eksik etmemeniz dileğiyle yakında "Ücretli,Ücretsiz" Post paylaşımları olacaktır
İyi Forumlar Dilerim
Oldukça hoş başarılar.
Yorum için teşekkürler ücretli satışa geçmeyi planlıyorum ama warez vs derler gibi geliyor çünkü herkezi bir karalama mevcut gibi ücretli platformda sonuçta wallpaper ve logo hazır olan tasarımların üzerine editleme
Bende sanmıyorum herkes'in sıfırdan background hazırlayıp üzerine tasarım geçtiğiniYorum için teşekkürler ücretli satışa geçmeyi planlıyorum ama warez vs derler gibi geliyor çünkü herkezi bir karalama mevcut gibi ücretli platformda sonuçta wallpaper ve logo hazır olan tasarımların üzerine editleme

Diğer tasarım satışı olan kişilerin tasarımlarını aynısını yada direk o tasarımların satış konularını açmadığın sürece istediğin gibi tasarım satış konusu açabilirsin. Her zaman kötüleyen insanlar olur keyfine bak.
Önceliğimiz refarans toplamak ve yorum toplamak ancak açılan konulara pek rehabet yok gibiBende sanmıyorum herkes'in sıfırdan background hazırlayıp üzerine tasarım geçtiğini
Diğer tasarım satışı olan kişilerin tasarımlarını aynısını yada direk o tasarımların satış konularını açmadığın sürece istediğin gibi tasarım satış konusu açabilirsin. Her zaman kötüleyen insanlar olur keyfine bak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)