Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Bu makepack li clientleri nasıl yapıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan narrsuyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 624

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba
Başlıktada belirttiğim gibi make pack li clienti nasıl yapıyoruz şu anda uğraştığım clientin içinde pack dosyası yok pack dosyasının içinde olması gereken her şey makepack denen bi dosyanın içinde ayrıyetten dosyaların dışında bir pack dosyası var. Resimleri yüklicem buda serverfilesi indirdiğim yer yardımınızı bekliyorum.
QP3YJV.jpg
1pWDYD.jpg
QP3YRV.jpg

Son düzenleme:
root un içine server ip sini yazdım sonra makepack deki bütün dosyaları pack.py yi kullanarak sıkıştırdım clientede pack ekledim serveri açtım clint serveri görmüyor. Her şeyin doğru olduğunu düşünüyordum yaptığım bir şeyde eksikmi var? Serverin açılmasındada birşeyler yazıyor konuya ekliyorum.
NLBgDL.jpg

root un içine server ip sini yazdım sonra makepack deki bütün dosyaları pack.py yi kullanarak sıkıştırdım clientede pack ekledim serveri açtım clint serveri görmüyor. Her şeyin doğru olduğunu düşünüyordum yaptığım bir şeyde eksikmi var? Serverin açılmasındada birşeyler yazıyor konuya ekliyorum.
NLBgDL.jpg
burda libler var
eksik olan libi usr/lib ve lib32 atarsın düzelir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri