Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Bu makepack li clientleri nasıl yapıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan narrsuyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 624

narrsuyu

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
41
Çözüm
21
Online süresi
29d 14h
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
99
MmoLira
3,071
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba
Başlıktada belirttiğim gibi make pack li clienti nasıl yapıyoruz şu anda uğraştığım clientin içinde pack dosyası yok pack dosyasının içinde olması gereken her şey makepack denen bi dosyanın içinde ayrıyetten dosyaların dışında bir pack dosyası var. Resimleri yüklicem buda serverfilesi indirdiğim yer yardımınızı bekliyorum.
QP3YJV.jpg
1pWDYD.jpg
QP3YRV.jpg

Son düzenleme:
root un içine server ip sini yazdım sonra makepack deki bütün dosyaları pack.py yi kullanarak sıkıştırdım clientede pack ekledim serveri açtım clint serveri görmüyor. Her şeyin doğru olduğunu düşünüyordum yaptığım bir şeyde eksikmi var? Serverin açılmasındada birşeyler yazıyor konuya ekliyorum.
NLBgDL.jpg

root un içine server ip sini yazdım sonra makepack deki bütün dosyaları pack.py yi kullanarak sıkıştırdım clientede pack ekledim serveri açtım clint serveri görmüyor. Her şeyin doğru olduğunu düşünüyordum yaptığım bir şeyde eksikmi var? Serverin açılmasındada birşeyler yazıyor konuya ekliyorum.
NLBgDL.jpg
burda libler var
eksik olan libi usr/lib ve lib32 atarsın düzelir

Merhaba,

Skype: live:vexradeveloper eklersen yardımcı olabilirim...

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri