Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bende şüphelenmedim değilbelliki yan hesaplarısınızbabam olsa bu kadar övmezdim
Hocam yan hesap felan değilim siz öneri istediniz önerdim bişey sordunuz cevapladım konuyu başka yerlere çekmenin anlamı yokbelliki yan hesaplarısınızbabam olsa bu kadar övmezdim
belliki yan hesaplarısınızbabam olsa bu kadar övmezdim
Mesajınızı gördüğümde bir açıklama yapma ihtiyacı duydum. Şüphe insanın özünde olan bir duygudur yani gayri ihtiyari bir durumdur, o yüzden sizi anlıyor saygı duyuyorum. Fakat bunu daha doğru bir üslup ile dile getirseniz keşke. Zira zaten insan babasını neden övsün ki?
@ahmetglbs65 Dilerseniz hizmetinizin linkini paylaşabilirsiniz bunun için bir kısıtlama bulunmuyor.
https://www.durendal2.com/Hizmetimden memnunum sizinde en iyi sekilde hizmet almaniz icin onerdim sadece sizin seciminize karisamam sadece bir oneri benim ki abartmaya gerek yokMesajınızı gördüğümde bir açıklama yapma ihtiyacı duydum. Şüphe insanın özünde olan bir duygudur yani gayri ihtiyari bir durumdur, o yüzden sizi anlıyor saygı duyuyorum. Fakat bunu daha doğru bir üslup ile dile getirseniz keşke. Zira zaten insan babasını neden övsün ki?
@ahmetglbs65 Dilerseniz hizmetinizin linkini paylaşabilirsiniz bunun için bir kısıtlama bulunmuyor.
Son düzenleme:
Metin2 Pvp Sunucumu Açacağım Güvenilir Bilişim Önerebilir misinizz![]()
Böyle bir firma hayla aktif olarak çalısıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)