Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

GM Arıyorum Gm Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefaefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 563

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaş Sınırlaması : +20

İstediğiniz Günlük Online Süre : Min. 3 Saat

Aradığınız Özellikler : Quest yazma, SQL, C++, Python, Oyun Açıkları

İletişim Adresi (Skype) : avci.sefa@hotmail.com

Diğer / Ek :

8 yıl aşkın zamandır metin2 ile igileniyorum. Bu süre zarfında ilk başlarda bireysel bir oyuncuyken sonrasında kendi serverimi kurup yönetmeye karar verdim. Toplamda 5 adet server kurdum ama bu kurduğum serverler sunucu hizmeti veren şirketlerin kendine ait filesleriyle oldu. Her seferinde uzun soluklu bir proje yapmayı hedeflesemde bu mümkün olmadı çünkü bu işe ne zaman kalkışsam files bana ait olmadığı için istediğim yerlere gelemedim. Oyun yönetim ile ilgili çoğu şeyi bilsemde files oluşturma ve src , python vb. işlemlerde kendimi geliştirmedim. Son açtığım serverde aynı hedef ve misyonda oldum fakat yine hüsran ile sonuçlandı. Gerek filesin altyapısındaki bazı özellikler gerek filesin alt yapasındaki bazı hatalar. Açtığım bütün serverlerde 2 kişi bu işi sürdürmeye çalıştık. Ben oyun içi yönetim ve düzenleme diğer arkadaşım reklam işleriyle uğraştı.
Özetle kendine güvenen, ciddi, lakayit olmayan, uzun soluklu bir oyun hedefi olan kişi var ise bana ulaşabilir.

merhaba. ismim harun yaşım 21. oyun içi userler ile ilgilenecek ve müsait zamanlarımda reklam yapacak ekip arkadaşı arıyorsanız lütfen öm dan iletişime geçiniz. teşekkürler.

Yaş Sınırlaması : +20

İstediğiniz Günlük Online Süre : Min. 3 Saat

Aradığınız Özellikler : Quest yazma, SQL, C++, Python, Oyun Açıkları

İletişim Adresi (Skype) : avci.sefa@hotmail.com

Diğer / Ek :

8 yıl aşkın zamandır metin2 ile igileniyorum. Bu süre zarfında ilk başlarda bireysel bir oyuncuyken sonrasında kendi serverimi kurup yönetmeye karar verdim. Toplamda 5 adet server kurdum ama bu kurduğum serverler sunucu hizmeti veren şirketlerin kendine ait filesleriyle oldu. Her seferinde uzun soluklu bir proje yapmayı hedeflesemde bu mümkün olmadı çünkü bu işe ne zaman kalkışsam files bana ait olmadığı için istediğim yerlere gelemedim. Oyun yönetim ile ilgili çoğu şeyi bilsemde files oluşturma ve src , python vb. işlemlerde kendimi geliştirmedim. Son açtığım serverde aynı hedef ve misyonda oldum fakat yine hüsran ile sonuçlandı. Gerek filesin altyapısındaki bazı özellikler gerek filesin alt yapasındaki bazı hatalar. Açtığım bütün serverlerde 2 kişi bu işi sürdürmeye çalıştık. Ben oyun içi yönetim ve düzenleme diğer arkadaşım reklam işleriyle uğraştı.
Özetle kendine güvenen, ciddi, lakayit olmayan, uzun soluklu bir oyun hedefi olan kişi var ise bana ulaşabilir.
kolay gelsin başkan ben bedava çalışırım quest yazma sql olaylarından iyi anlarım yalnız java diline hakimim ama yeni bir şeyler yazmayız internetten bulup yapıştıtırız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri