Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
LÜTFEN ARKADAŞLAR RAD STUDIO'DA HİLE KODLAMASINI PAYLAŞIN ARKADAŞLAR RICA EDIYORUM.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
rad studioda yeni proje oluştur (vcl form) bir checkbox ekle
if(CheckBox1->Checked == true)
{
// ilk önce metin2 de pointer offset nasl alınır öğren videoları internette mevcut daha sonra WriteProcessMemory kodunu buraya bırak saldırı hızı hareket hızı gibi hileler yapabilirsin bu şekilde youtube'a c++ writeprocessmemory yaz
}
rad studioda yeni proje oluştur (vcl form) bir checkbox ekle
{
// ilk önce metin2 de pointer offset nasl alınır öğren videoları internette mevcut daha sonra WriteProcessMemory kodunu buraya bırak saldırı hızı hareket hızı gibi hileler yapabilirsin bu şekilde youtube'a c++ writeprocessmemory yaz
}
{
}
Onları biliyorum hile kodlamışım fakat sadece rad studioda nasıl hile kodlarım onu bilmiyorumrad studioda yeni proje oluştur (vcl form) bir checkbox ekle
{
}
dalga geçmenin bir anlamı yok arkadaşlar o yazdığım yazı benim profesyonel olduğum metin2 files editleme site paneli hazırlama kodlama gibi şeyler dalga geçmeniz hiçte güzel degıl bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sizin bu art niyetiniz ve dalga geçermiş gibi tavırlarınız yüźünden bir çok insan bu forumdan yararlanamıyor insanlara yardım etmek yerine kötü niyetinizi sergiliyorsunuz sizin gibi bencil ve kendini beğenmiş insanlar yüzünden çaylak insanlar gelişemiyor ne yazık ki bu içinde bulunduğumuz durum sizin gibi evrimini tamamlamamış insanlara mutluluk veriyor eminim sizler realde yapamadıklarınızı bu tür sosyal medya ve forum platformlarında kendinizce güzel hareketler yaptığınızı sanıyorsunuz. Yazık güzel ÜLKEM sizin gibi evrimini tamamlamamış insanlar yüzünden gelişemiyor kendinizle gurur duyun.
ÖSÖCŞSŞGĞCEĞGLSLRMGÖELGLSLRLGLDLVÖSÖGŞŞWİSĞBLEÖF
Benim Unutuklarımı Sen Daha Yeni Öğreniyorsun.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)