Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Metin2SunucuBilişim Dolandırıcılığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nomad78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba ;

Server alacak arkadaşlar mutlaka bu konuya dikkat etsinler. Arkadaşlar yakın zamanda metin2sunucubilişim isimli dolandırıcı firma'dan sunucu satın almıştım. Müşteriye yaklaşımları köprüyü geçene kadar sonra yallah diyorlar. resimler aşağıda bu dolandırıcılardan aldığım serverim'ın ay sonu yenilenmemesi için hizmet süresi bittiğinde iptal edilsin diye talimat vermiştim. Ayın 24'ünde iptal edilmesi gereken paketim ve sunucum Aynı İP üzerinden farklı şahıslarada satılmış. Kısacası Metin2SunucuBilişim ne denli paracı ve parayı alip kaybolduğunu resimlerden görebilirsiniz. Resimlerden ikisi konuşma olduğu için link üzerinden daha net görebilrsiniz. Şükür ki kurtuldum Metin2SunucuBilişim denen dolandırıcılardan.

NLXyO5.png
.
kMQ2XA.png
https://i.hizliresim.com/anv415.png https://i.hizliresim.com/Ydy1Ol.png

Şikayetiniz onaylanmıştır.
Metin2Sunucubilisim'in Turkmmo'da rankı bulunmadığından ve forum dışı ticaret gerçekleştiğinden Turkmmo hakemlik yapmayacaktır.

hasan sarıtaş vasfı firmalarından bir tanesi hala piyasada google üzerinde reklamlar ile satıs yapmakta metin2sunucubilisim.com-metin2teknoloji.com-metin2vps.com suanda aktif satış yaptığı firmalar dikkatli olun paytr hesaplarını kullanmakta.
cok geçmiş olsun, dikkatli olalım turkmmo üzerinde sadece +100ü askın konusu var şikayetvar.com sitesinde toplam sikayeti 250 cok dikkatli olun

metin2sunucubilişim sahtekar dolandırıcı haram yemeye alışmış bir firmadır aksini iddaa eden varsa oda bunlarla haram yemeye calısan kişilerdir .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri