Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hangi konudakini eklediniz.
Ayrıca üst üste itemler ayrılıyor mu
Banamı gönderdin ? bana geldin ben seni başkasına yönlendirdim senden tek dosya almadan gelip burda iftira atma!
Senin yönlendirdiğin kişi, senin referansındır, buraya bütün skype konuşmalarını ekleyeceğim dolandırıcılık nasıl yapılırmış o zaman anlatırsın.
Benim yönlendirdiğim kişi seni dolandırdımı peki?Senin yönlendirdiğin kişi, senin referansındır, buraya bütün skype konuşmalarını ekleyeceğim dolandırıcılık nasıl yapılırmış o zaman anlatırsın.
Teşekkürler paylaşım için bir kaç sorum olucaktı.
K envanter için herhangi bir çözüm varmı ve bilinen açıklar mevcutmu fileste ve kullanılır mı.
client src boyutu neden 1.1 gb bu kadar olmaması gerekiyor
K envanter için herhangi bir çözüm varmı ve bilinen açıklar mevcutmu fileste ve kullanılır mı.
Rica ederim src temizlenmemiş temizlerseniz boyutu düşer.Teşekkürler paylaşım için bir kaç sorum olucaktı.
Teşekkürler paylaşım için bir kaç sorum olucaktı.
k envanterinde ne sorun var ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)