- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 13
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
evet tabiki ama bende simdi farkettim fileste lib hatasından sonra oyunda bi cok sıkıntı var belirli haritalara ısınlamıyor evanterde giydiğin itemler görünmüyor falan filan anlasılan baya bi uğrasıcaz .dSana katılıyorum dostum eksik libleri tamamlarsak hiç bir sorun kalmaz böylece önümüzdeki işlerimize bakabiliriz rahatca
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 56
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
evet tabiki ama bende simdi farkettim fileste lib hatasından sonra oyunda bi cok sıkıntı var belirli haritalara ısınlamıyor evanterde giydiğin itemler görünmüyor falan filan anlasılan baya bi uğrasıcaz .d

Benden sana tavsiyem hiç bulaşma yinede sen bilirsin bu filese hele hiç deymez- Katılım
- 1 Ocak 2020
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 13
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
yok dostm uğrasılmaz zaten filesi şöylebi kurcaladım 10 dakika biyeri düzeltiyosun diyer yeri bozuluyor cok sıkıntılı bir files piyasada adam akıllı alt yapı files yok temiz bi alt yapı bulamıyoruz buldukarımızında sorunlarıyla urasmakdan gelistirmeye vakit kalmıyorBenden sana tavsiyem hiç bulaşma yinede sen bilirsin bu filese hele hiç deymez
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 56
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
Sonuna kadar haklısın sorunsuz files yokyok dostm uğrasılmaz zaten filesi şöylebi kurcaladım 10 dakika biyeri düzeltiyosun diyer yeri bozuluyor cok sıkıntılı bir files piyasada adam akıllı alt yapı files yok temiz bi alt yapı bulamıyoruz buldukarımızında sorunlarıyla urasmakdan gelistirmeye vakit kalmıyor
İlla bı yerde yanlış veya hata oluyor
Sana alt yapı olarak bunu onerebilirim
Geliştirmeye açık olan bı files
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 13
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
o Fileside İndirdim Ondada Bazı Sıkıntılar Var Onları Düzeltirken Baska Yerlerde Problem Olusuyor Bide Kostümlerde falan bir takım sıkıntılar var clientte eksikleri var yani pack dosyalarının tamamını paylasmamıs arkadasSonuna kadar haklısın sorunsuz files yok
İlla bı yerde yanlış veya hata oluyor
Sana alt yapı olarak bunu onerebilirim
Geliştirmeye açık olan bı files
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)