Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sana katılıyorum dostum eksik libleri tamamlarsak hiç bir sorun kalmaz böylece önümüzdeki işlerimize bakabiliriz rahatca
evet tabiki ama bende simdi farkettim fileste lib hatasından sonra oyunda bi cok sıkıntı var belirli haritalara ısınlamıyor evanterde giydiğin itemler görünmüyor falan filan anlasılan baya bi uğrasıcaz .d

evet tabiki ama bende simdi farkettim fileste lib hatasından sonra oyunda bi cok sıkıntı var belirli haritalara ısınlamıyor evanterde giydiğin itemler görünmüyor falan filan anlasılan baya bi uğrasıcaz .d
🤔🤔 Benden sana tavsiyem hiç bulaşma yinede sen bilirsin bu filese hele hiç deymez

🤔🤔 Benden sana tavsiyem hiç bulaşma yinede sen bilirsin bu filese hele hiç deymez
yok dostm uğrasılmaz zaten filesi şöylebi kurcaladım 10 dakika biyeri düzeltiyosun diyer yeri bozuluyor cok sıkıntılı bir files piyasada adam akıllı alt yapı files yok temiz bi alt yapı bulamıyoruz buldukarımızında sorunlarıyla urasmakdan gelistirmeye vakit kalmıyor

yok dostm uğrasılmaz zaten filesi şöylebi kurcaladım 10 dakika biyeri düzeltiyosun diyer yeri bozuluyor cok sıkıntılı bir files piyasada adam akıllı alt yapı files yok temiz bi alt yapı bulamıyoruz buldukarımızında sorunlarıyla urasmakdan gelistirmeye vakit kalmıyor
Sonuna kadar haklısın sorunsuz files yok
İlla bı yerde yanlış veya hata oluyor

Sana alt yapı olarak bunu onerebilirim
Geliştirmeye açık olan bı files

Sonuna kadar haklısın sorunsuz files yok
İlla bı yerde yanlış veya hata oluyor

Sana alt yapı olarak bunu onerebilirim
Geliştirmeye açık olan bı files

o Fileside İndirdim Ondada Bazı Sıkıntılar Var Onları Düzeltirken Baska Yerlerde Problem Olusuyor Bide Kostümlerde falan bir takım sıkıntılar var clientte eksikleri var yani pack dosyalarının tamamını paylasmamıs arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri