Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altidore sinyal verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TvaTLicK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilendiğini doğrulayan ABD'li genç futbolcu, "Ben kimseyle yüz yüze görüşmedim. Menajerlerim birçok kulübün beni kiralık olarak istediğini söylüyor. Beşiktaş menajerimle kontak kurmuş olabilir, haberim yok" diye konuştu.

'İLK TERCİHİM İSPANYA'
2008 yılında transfer olduğu Villarreal kulübü ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunan ancak son iki yıldır Xerez ve Hull City kulüplerine kiralanan 20 yaşındaki Altidore, "Artık oynamak ve kalıcı başarılar yakalamak istiyorum. Buradaki durumum netlik kazanmadı. Bir hafta 10 gün içinde durum netleşir" dedi. Teknik direktörü Juan Carlos Garrido'nun kararını beklediğini söyleyen Altidore, "Uzun bir aradan sonra ilk kez Beşiktaş karşısında oynadım. Villarreal'de kalır mıyım, yoksa yine kiralık mı giderim bilmiyorum" dedi. Amerikalı oyuncu, "Kadrosunda Guti, Nihat, Quaresma ve Rüştü gibi yıldız oyuncuları olan Beşiktaş'ı biliyorum. Eğer kulübüm karar verirse Beşiktaş'a kiralık ya da bonservisimle gidebilirim. Ama benim ilk tercihim Villarreal ve İspanya olur" ifadelerini kullandı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri