BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Client Windows Uyumsuzluğu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mаvi Ruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu sorunun çözümünü hiç bulamadım çözemedim de filesin exesi Windows XP Service 3 uyumunda açılmazsa envanteri açınca ışınlanınca client ????? Diyip kapanıyor bilgisi olan var mı acaba bütün sürümlere sorunsuz nasıl yapabilirim ??

Çözüm
Kanka benim anladığım kadarıyla bu lanet sorun client sourcede lib ve library yüzünden yapıyor, normalde bende böyle bi sorun yoktu, Rönark, thanosun eldiveni, sandık aynası bu 3 sistemi ekledikten sonra bu hata olmaya başladı. Bi sistemin dll ihtiyacı uyumsuz geldiği için olduğunu düşünüyorum. şey yap ama bak eğer python sürümü 2.7 değilse clientin;
Bunu yapsana bu düzeltiyor ama bi dene yapamadıysan. En sorunsuz python sürümü bu zaten genelde bunu kullanıyor herkes
2.7 kurulu zaten :(
1596281155825.png
Kanka benim anladığım kadarıyla bu lanet sorun client sourcede lib ve library yüzünden yapıyor, normalde bende böyle bi sorun yoktu, Rönark, thanosun eldiveni, sandık aynası bu 3 sistemi ekledikten sonra bu hata olmaya başladı. Bi sistemin dll ihtiyacı uyumsuz geldiği için olduğunu düşünüyorum. şey yap ama bak eğer python sürümü 2.7 değilse clientin;
Bunu yapsana bu düzeltiyor ama bi dene yapamadıysan. En sorunsuz python sürümü bu zaten genelde bunu kullanıyor herkes

2.7 kurulu zaten :(
1596281155825.png

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri