mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı 3 Adet Sorum Var - Yardım Edermisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir.CANPOLAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 524

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo ,

Soru 1 : Benim eski bi filesim vardı ve ben bu fılesı daha önce kullandım 2K onlinem vardı.
Şuan sorunlarım şunlar mysql > player > item.sql da 470 sayfa item var yani 900bin'i geçkin bunlar karakterın ustundekı ıtemler sanırım ben player vs sildim accountları falan ama item.sql hiç silmedim 470 sayfa ıtem var bu fılesle tekrar oyun açıcam oyunda herhangi bi sorun yaşarmıyım kasma etmedir vs Veya item.sql' içerisindekileri oyunu açmadan silsem oyunu açınca bi sorun yaşarmıyım ?

Soru 2 : Bu filesteki player ve accountları sildim fakat oyuna başlarken eski player'deki isimleri koydugumuz zaman arkadaş listesi tekrardan geliyor bunları nasıl temizliyebilirim?

Soru 3 : Np sistemindeki sıralama eski oyuncularımın isimleri duruyor np sistemindeki sıralamayı nasıl temizliyebilirim?

Soru ve sorunlarıma yardımcı olucak değerli turkmmo üyelerine teşekkürlerimi iletiyorum.

Merhaba Turkmmo ,

Soru 1 : Benim eski bi filesim vardı ve ben bu fılesı daha önce kullandım 2K onlinem vardı.
Şuan sorunlarım şunlar mysql > player > item.sql da 470 sayfa item var yani 900bin'i geçkin bunlar karakterın ustundekı ıtemler sanırım ben player vs sildim accountları falan ama item.sql hiç silmedim 470 sayfa ıtem var bu fılesle tekrar oyun açıcam oyunda herhangi bi sorun yaşarmıyım kasma etmedir vs Veya item.sql' içerisindekileri oyunu açmadan silsem oyunu açınca bi sorun yaşarmıyım ?

Soru 2 : Bu filesteki player ve accountları sildim fakat oyuna başlarken eski player'deki isimleri koydugumuz zaman arkadaş listesi tekrardan geliyor bunları nasıl temizliyebilirim?

Soru 3 : Np sistemindeki sıralama eski oyuncularımın isimleri duruyor np sistemindeki sıralamayı nasıl temizliyebilirim?

Soru ve sorunlarıma yardımcı olucak değerli turkmmo üyelerine teşekkürlerimi iletiyorum.
1- evet silebilirsin hiç bir sıkıntı yaşamazsın
2 ve 3 için mysql tablolarını görmemiz gerekiyor

Merhaba Turkmmo ,

1: İtem.sql silin hiç bir sorun yaşamazsınız.
2: messenger_list içeriğini silin.
Np sistemi nedir link atarsanız kullandığınızı bakalım

navicatta manuel silme işlemi yapma eğer bi tabloyu sıfırlamak istiyosan empty table seçeneğiyle yap. çözüm olarakda repair table yaparak test et tam emin değilim denemekten zarar gelmez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri