HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADASLAR HERKESE İYİ GUNLER VE IYI EYLENCELER SW MİZDEN BAHSEDICEK OLURSAK COK İYİ BİR KURUCUMUZ VAR COK CANA YAKIN COK İYİ VE COK SABIRLIDIR BEN [GM]TrueLeqe dir Sw miz Cok Güzeldir Ağlar Eğlence-Mt2-3 dür genelde konusurken [GM]TrueLeqe nin paylasımına geldim derseniz sevinirim [benim amacim rep deil benim amacim userlerı sevındırmek ve onlara sıkıntı attırmak herkese iyi oyunlar alta tekrar verecegim ağları mc ile birliikte
İste Mc:5.153.15.103 Ve Ağ:Eğlence-Mt2-3
Şok Acıklama; Sw mizin efsnları öyle böyle deil cok güzeldir 32 Bin Zeka 32 bin hp 32 bin yasam enerjisi Ve süper Kraliyet Silahcıda Ben Bu Sw de gm olarak kurucuyu cok seviorum ve cok iyi biridir herkese tekrar iyi oyunlar....!
İste Mc:5.153.15.103 Ve Ağ:Eğlence-Mt2-3
Şok Acıklama; Sw mizin efsnları öyle böyle deil cok güzeldir 32 Bin Zeka 32 bin hp 32 bin yasam enerjisi Ve süper Kraliyet Silahcıda Ben Bu Sw de gm olarak kurucuyu cok seviorum ve cok iyi biridir herkese tekrar iyi oyunlar....!