mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

special_item_proto sorunu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thisbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 687

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum

gPgAm0.png

Arkadaşlar filesımın special_item_group dosyasında sandıkların hiçbirinin kodu bulunmuyordu. Kendim ekledim. Resimde işaretlediğim yerdeki sandıkta sorun yok onu da ben ekledim, tek o olduğunda oyun açılıyor. Fakat aşağıdaki sandıkları da ben ekledim onları eklediğimde kabul etmiyor oyun açılmıyor. 6-7 saattir uğraşıyorum bir yanlışlık bulamadım zamanı olan bi arkadaşımız bakabilir mi lütfen. 4-5 sandık ekledim dosyanın en altına indiğinde görebilirsiniz "50075" sandığından sonrakileri ben ekledim.

Dosya--: special_item_group

Son düzenleme:
Çözüm
@Agora Metin2 düzenleyerek attığınız dosyaya,
@muttalip333 beyefendinin ilk satırda anlattığı düzeltmeyi uyguladım ve sorun ortadan kalktı.
İkinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Diğer arkadaşlara da ilgilendikleri için çok teşekkür ederim.
İyi forumlar, iyi çalışmalar
Linki ekledim bakar mısınız?
50075 numaralı sandığın üstündeki sandıklarda itemlerin ismi yazıyor vnumları değil farkındasınız değilmi bunun böyle çalışma gibi bir ihtimali yok 50075 in üzerindeki sandıkları silin

yada sizin filesınız şuan item_proto dosyasındaki item adlarına göre okumaya programlanmış durumda item vnumuna göre değil bu yüzden vnum olan sandıklar sorun çıkartıyor

50075 numaralı sandığın üstündeki sandıklarda itemlerin ismi yazıyor vnumları değil farkındasınız değilmi bunun böyle çalışma gibi bir ihtimali yok 50075 in üzerindeki sandıkları silin

yada sizin filesınız şuan item_proto dosyasındaki item adlarına göre okumaya programlanmış durumda item vnumuna göre değil bu yüzden vnum olan sandıklar sorun çıkartıyor
Fakat sorun bu olsa 50075 numaralı sandıkta çalışmazdı. 50075 ve altındakiler benim yazmış olduklarım. Altındakileri sildiğimde sadece 50075 numaralı sandık kaldığında oyun açılıyor ve sandıktan doğru itemler çıkıyor. Yani item isimlerinden kaynaklandığı sanmıyorum.

Fakat sorun bu olsa 50075 numaralı sandıkta çalışmazdı. 50075 ve altındakiler benim yazmış olduklarım. Altındakileri sildiğimde sadece 50075 numaralı sandık kaldığında oyun açılıyor ve sandıktan doğru itemler çıkıyor. Yani item isimlerinden kaynaklandığı sanmıyorum.
Şunuda düzenle : 50082 sandıkta sayılar birbirini tekrarlamış 1-14 sonrasında tekrar 1den başlamış. 50075ten sonrası denilince sorun bundan değil.
Bu sorun sanırım navicatta veya txtde ne kullanıyorsan artık ekli olmayan bir sandığı veya ekli olmayan bir itemi sandığın içine ekleyince oluyordu diye hatırlıyorum.
Ek olarak :
Group 50035 50036 da yukarıdada aynı group isimleri mevcut sen genede değiştir. Bu sorunu daha net anlamak için bütün yeni eklediğin sandıklara sadece pot ekle bi rebot at dene.

https://www.dosyaupload.com/jpQY denermisin bu dosyayı grup isimlerindeki boşluklardan kaynaklı bir problem olabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri