mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

special_item_proto sorunu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thisbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 687

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum

gPgAm0.png

Arkadaşlar filesımın special_item_group dosyasında sandıkların hiçbirinin kodu bulunmuyordu. Kendim ekledim. Resimde işaretlediğim yerdeki sandıkta sorun yok onu da ben ekledim, tek o olduğunda oyun açılıyor. Fakat aşağıdaki sandıkları da ben ekledim onları eklediğimde kabul etmiyor oyun açılmıyor. 6-7 saattir uğraşıyorum bir yanlışlık bulamadım zamanı olan bi arkadaşımız bakabilir mi lütfen. 4-5 sandık ekledim dosyanın en altına indiğinde görebilirsiniz "50075" sandığından sonrakileri ben ekledim.

Dosya--: special_item_group

Son düzenleme:
Çözüm
@Agora Metin2 düzenleyerek attığınız dosyaya,
@muttalip333 beyefendinin ilk satırda anlattığı düzeltmeyi uyguladım ve sorun ortadan kalktı.
İkinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Diğer arkadaşlara da ilgilendikleri için çok teşekkür ederim.
İyi forumlar, iyi çalışmalar
arkadaşlar merhaba bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum

gPgAm0.png

Arkadaşlar filesımın special_item_group dosyasında sandıkların hiçbirinin kodu bulunmuyordu. Kendim ekledim. Resimde işaretlediğim yerdeki sandıkta sorun yok onu da ben ekledim, tek o olduğunda oyun açılıyor. Fakat aşağıdaki sandıkları da ben ekledim onları eklediğimde kabul etmiyor oyun açılmıyor. 6-7 saattir uğraşıyorum bir yanlışlık bulamadım zamanı olan bi arkadaşımız bakabilir mi lütfen. 4-5 sandık ekledim dosyanın en altına indiğinde görebilirsiniz "50075" sandığından sonrakileri ben ekledim.

dosya: special_item_group

dosyayı paylaşmazsan hata nın nerede olduğunu göremeyiz dosya yazdığın yer fotoğraf linki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri