Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Başlık da da gördüğünüz üzere item dönüşümü ekleyecek uygun fiyatlı birisini arıyorum boss içerisin den düşen malzemeleri ekleyecek vs
Skype ; Live:Hackerized
Skype ; Live:Hackerized
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba,
Şuan bir proje üzerinde çalıştığımız için müsait olamıyorum. Iki hafta sonra müsait olabilirim. Eğer işlemleriniz gerçekleşmez ise ücretsiz şekilde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Şuan bir proje üzerinde çalıştığımız için müsait olamıyorum. Iki hafta sonra müsait olabilirim. Eğer işlemleriniz gerçekleşmez ise ücretsiz şekilde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Çok teşekkür ederim iletişim adresim yukarı da varMerhaba,

Evde net yok olsaydı ücretsiz bir şekilde seve seve yapardım konu ile ilgili bir sürü eğitim videoları var çok basit birkaçkrre izle yaparsın sendeÇok teşekkür ederim iletişim adresim yukarı da var![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)