kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Visual Studio Code FTP Bağlantısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Reven]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında olmazsa olmaz bir şey değil ama belki arayan vardır. Mevzu şu Visual Studio Code üzerinden bütün FTP dosyalarına ulaşabilir, düzenleyebilirsiniz. Ek olarak Notepad ile uğraşmayın diye paylaşmak istedim, lütfen saçma sapan yorumlar atmayın ben de kalbinizi kırmayayım.

Sorulabilecek sorular ve cevapları:

1-) Configlere nasıl girdin?
F1 tuşuna bastığınızda videoda ki yukarda açılan pencere açılacak oraya ftp yazarsanız zaten çıkıyor

2-)Ben de açılmıyor?
Extensions kısmından C++ ve Json plugin/eklenti/IDE ne derseniz onları da indirmeniz gerekli

Dilerseniz "path" : "/" yerini düzenleyerek direkt listeleyeceğiniz adresi girebilirsiniz. Örnek: "usr/src/"

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında olmazsa olmaz bir şey değil ama belki arayan vardır. Mevzu şu Visual Studio Code üzerinden bütün FTP dosyalarına ulaşabilir, düzenleyebilirsiniz. Ek olarak Notepad ile uğraşmayın diye paylaşmak istedim, lütfen saçma sapan yorumlar atmayın ben de kalbinizi kırmayayım.

Sorulabilecek sorular ve cevapları:

1-) Configlere nasıl girdin?
F1 tuşuna bastığınızda videoda ki yukarda açılan pencere açılacak oraya ftp yazarsanız zaten çıkıyor

2-)Ben de açılmıyor?
Extensions kısmından C++ ve Json plugin/eklenti/IDE ne derseniz onları da indirmeniz gerekli

Dilerseniz "path" : "/" yerini düzenleyerek direkt listeleyeceğiniz adresi girebilirsiniz.
videodaki şarkıyı kaldırıp tekrar koymalısınız videodaki şarkı absürt kelimeler geçmektedir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri