berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Real attack speed

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reached
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi geceler öncelikle ben sorunu anlatayım ilk, bunu ben ilk rubide görmüştüm sanırım saldırı hızımız fazla olduğunda örneğin metne 3 tane vuruş atıyoruz ama 1 tanesinin hasarı gözüküyor yani gerçek zamanlı yemiyor da diyebiliriz hasarı rubide fixliydi bu sorun bunu nasıl fixleyebiliriz ClientSource kısmına pek hakim değilim de bilenler bi yardımcı olursa sevinirim.

input_main de bu satırları comment yapıp dener misin.

if (pinfo->bFunc == FUNC_COMBO && g_bCheckMultiHack) { CheckComboHack(ch, pinfo->bArg, pinfo->dwTime, CheckSpeedHack); }

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

input_main de bu satırları comment yapıp dener misin.

if (pinfo->bFunc == FUNC_COMBO && g_bCheckMultiHack) { CheckComboHack(ch, pinfo->bArg, pinfo->dwTime, CheckSpeedHack); }
@Tungа verdiğiniz düzenlemenin ve bu sorunun neyden kaynaklandığını acıklarmısın sourcedeki ymirdan kalma hack dosyalarını kaldıralım mı
Sorun değil aslında. Ymir'in yapmış olduğu sunucu taraflı hile kontrolleri. Ama ben çok iyi olmadıklarını düşünüyorum. Hile kullanmasa bile lycan karakterine hatrı sayılır bir saldırı hızı kasıldığında oyundan atmalar falan yapıyor. Bu tarz sorunlar da çıkartabilir. Kaldırılması da cheat engine ile saniyede sınırsız vurmayı serbest bıraktığını da unutmayın :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri