berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

highlight system

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agora Metin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba highlight sistemi kullanıyorum, eklemek istediğim düzenleme şu şekilde

Kod:
if(item1->GetCell().isEmpthy()=false)
   item1->highlight.true;
else
   item1->highlight.false;

highlight fonksiyonu bu şekilde çalışmıyor biliyorum char_item'de anlamlandıramadığım için soruyorum

Şimdiden teşekkürler!

Biraz daha açabilir misin pek anlayamadım da
Şöyleki highlight sistemi her yeni item geldiğinde tekrar parlama efekti gönderiyor sunucu tarafından, ama 200'lü stacklenen itemler için 200'e ulaşana kadar mesela sandık açarken 5 tane de 10 tane de çıksa o kadar parlama efekti gönderiyor buda görüntüde bozulmaya yol açıyor, yani eğer slotta item varsa parlama efekti gönderme demeye çalışıyorum basitce, sorunumu çözdüm bu arada :D pack.count kullanılarak yapılabiliyor

Şöyleki highlight sistemi her yeni item geldiğinde tekrar parlama efekti gönderiyor sunucu tarafından, ama 200'lü stacklenen itemler için 200'e ulaşana kadar mesela sandık açarken 5 tane de 10 tane de çıksa o kadar parlama efekti gönderiyor buda görüntüde bozulmaya yol açıyor, yani eğer slotta item varsa parlama efekti gönderme demeye çalışıyorum basitce, sorunumu çözdüm bu arada :D pack.count kullanılarak yapılabiliyor
Paylaşırsan sevinirim ben de kullanıyorum açıkcası çok dikkat etmemiştim mantıklı geldi olmadı uğraşcaz :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri