Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Tüketici Haklarına Başvurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xamari2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar. Ben bir bilişim firmasına 600tl' lik bir ödeme yaptım. Ancak ne doğru düzgün cevap yazıyorlar ne de telefonlarımı açıyorlar. Verdiğim 600tl' lik paranın yaklaşık 400tl' sini hizmet olarak geri aldım. Ben bu firmayı tüketici haklarına şikayet edersem avukat masrafı v.b masraflar olacak mı? Benim cebimden para çıkacak mı?

Çözüm
Bunun için elinde bu hizmeti aldığına (eksik) dair kanıt olması gerekiyor. Bu kanıtlar ile birlikte bilişim suçlarına başvurabilirsin, bu süreçte bir avukata ihtiyaç duyulmuyor ve cebinden de herhangi bir para çıkmıyor. Tabii işi mahkemeye taşırsan bazı masraflar çıkabilir.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.
Bunun için elinde bu hizmeti aldığına (eksik) dair kanıt olması gerekiyor. Bu kanıtlar ile birlikte bilişim suçlarına başvurabilirsin, bu süreçte bir avukata ihtiyaç duyulmuyor ve cebinden de herhangi bir para çıkmıyor. Tabii işi mahkemeye taşırsan bazı masraflar çıkabilir.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri