Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

__pack_import() takes at most 4 arguments düzenlemesi

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[CODE title="Örnek syserr"]1219 21:39:24838 :: TypeError
1219 21:39:24838 :: :
1219 21:39:24838 :: __pack_import() takes at most 4 arguments (5 given)
1219 21:39:24838 ::[/CODE]

Yapacak olduğumuz aslında olması gereken python 2.7 kaynaklarına göre
kaynak;

system.py
[CODE lang="python" title="arat"]def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist[/CODE]

[CODE lang="python" title="Değiştir"]def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist=None, level=-1):[/CODE]

bu yapmış olduğumuz düzenlemeden sonra hatanın asıl neyden kaynaklandığını gösterecek.
@Koray' Kaynak için teşekkür ederim.​

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist=None, arg = None):

bu şekilde kullanıyorum ben
Ben böyle kullanıyorum diye bir şey yok nasıl kullanırsan kullan ama bu doğru olanı değil arg=none yapmak ne ya bu nasıl bir kafa nasıl bir mantık bay bilgeler size Pythonun dökümanlarından bilgi sunuyorum açıp baksanız bi Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bak bu lanet yerde ne diyor, yok yok olmaz onlarda bilmiyor en iysi arg=none
Her pack da böyle sorun olmaz bir şeyler yanlış yapılırsa ortaya çıkar
Şuan sacmaladın her packte bu bu verdiğim düzenleme bu şekilde olması gerekiyor zaten o veren syserr da öyle kolay kolay düşen bir syserr değil ki neyden düştüğünü bulmak için bu düzenlemeyi yapıyorsun sonra sana asıl hatayı gösteriyor zaten kaynağa bakarsan anlarsın pack_import olması gereken hali bu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri