HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[CODE title="Örnek syserr"]1219 21:39:24838 :: TypeError
1219 21:39:24838 :: :
1219 21:39:24838 :: __pack_import() takes at most 4 arguments (5 given)
1219 21:39:24838 ::[/CODE]
Yapacak olduğumuz aslında olması gereken python 2.7 kaynaklarına göre
kaynak;
system.py
[CODE lang="python" title="arat"]def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist[/CODE]
[CODE lang="python" title="Değiştir"]def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist=None, level=-1):[/CODE]
bu yapmış olduğumuz düzenlemeden sonra hatanın asıl neyden kaynaklandığını gösterecek.
@Koray' Kaynak için teşekkür ederim.
1219 21:39:24838 :: :
1219 21:39:24838 :: __pack_import() takes at most 4 arguments (5 given)
1219 21:39:24838 ::[/CODE]
Yapacak olduğumuz aslında olması gereken python 2.7 kaynaklarına göre
kaynak;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
system.py
[CODE lang="python" title="arat"]def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist[/CODE]
[CODE lang="python" title="Değiştir"]def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist=None, level=-1):[/CODE]
bu yapmış olduğumuz düzenlemeden sonra hatanın asıl neyden kaynaklandığını gösterecek.
@Koray' Kaynak için teşekkür ederim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ben böyle kullanıyorum diye bir şey yok nasıl kullanırsan kullan ama bu doğru olanı değil arg=none yapmak ne ya bu nasıl bir kafa nasıl bir mantık bay bilgeler size Pythonun dökümanlarından bilgi sunuyorum açıp baksanız bi Öğeyi görmek için üye olmalısınız.def __pack_import(name,globals=None,locals=None,fromlist=None, arg = None):
bu şekilde kullanıyorum ben
Bak bu lanet yerde ne diyor, yok yok olmaz onlarda bilmiyor en iysi arg=none
Boş yorum yaparak boş olan bilgini mi gösteriyorsun.
fahri üye logo ma baktım güzelmiş xd
Şuan sacmaladın her packte bu bu verdiğim düzenleme bu şekilde olması gerekiyor zaten o veren syserr da öyle kolay kolay düşen bir syserr değil ki neyden düştüğünü bulmak için bu düzenlemeyi yapıyorsun sonra sana asıl hatayı gösteriyor zaten kaynağa bakarsan anlarsın pack_import olması gereken hali buHer pack da böyle sorun olmaz bir şeyler yanlış yapılırsa ortaya çıkar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)