mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Bilişim Şirketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xamari2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 777

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar. Arkadaşlar Metin2 Bilişim şirketi açacağım. Yani files satışı yapacağım. Sizce bunun için WHMCS mi kullanmalıyım yoksa woocommerce daha mı mantıklı olur?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Evet doğru söylüyorsun hocam. İşin başındayken çekilmeli miyim bu işten?

Eğer bir şeyler yapmak istiyorsan, çekilmek yerine bunu doğru bir şekilde yapmaya özen göstermeni öneririm.
Emek harcamadan, kazanç kapılarını açamazsın. Yaşını bilmiyorum, fakat 18 yaşında ya da üzerinde isen bir home ofis açarak, ufak bir bütçe ile dedicated kiralayarak bu işe ufak adımlarla başlayabilirsin. Bu işe atılacaksan, sektör hakkında çok iyi bir bilgi sahibi olman gerek. Bilgi sahibi değilsen de öğrenmen gerek. Öğrenmekten pes etmek yerine, bugün en iyisi olmak için bir adım atmayı tercih edebilirsin.

Yardımcı oldu isem ne mutlu bana.
Hayırlı geceler.
Çözüm
Eğer bir şeyler yapmak istiyorsan, çekilmek yerine bunu doğru bir şekilde yapmaya özen göstermeni öneririm.
Emek harcamadan, kazanç kapılarını açamazsın. Yaşını bilmiyorum, fakat 18 yaşında ya da üzerinde isen bir home ofis açarak, ufak bir bütçe ile dedicated kiralayarak bu işe ufak adımlarla başlayabilirsin. Bu işe atılacaksan, sektör hakkında çok iyi bir bilgi sahibi olman gerek. Bilgi sahibi değilsen de öğrenmen gerek. Öğrenmekten pes etmek yerine, bugün en iyisi olmak için bir adım atmayı tercih edebilirsin.

Hayırlı geceler.

Hocam oldukça yardımcı oldun. Eline sağlık.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu sabah lisanslı WHMCS satın aldım ancak anlamadığım bazı şeyler var.
Kendi hosting firmam bulunmamakta bu nedenle bayilik sistemi ile çalışacağım. Mesela x firmasından VDS server aldığımı varsayalım. Müşteri sipariş verdiği zaman otomatik olarak bu VDS serverı nasıl müşteriye sağlayabilirim? Bu konuda bir bilginiz var mı?

WHMCS lisansı satın aldı isen, WooCommerce'yi neden sorduğunu anlamadım.
WHMCS eklentilerinde sunucu yönetim eklentileri var. Satın aldığın VDS bilgilerini eklentiye giriş yapıp kullanıcıya Reboot/Shut Down/Pause/CPU Check gibi özellikleri yansıtabilirsin. Tabi bunu hiç bir P.sunucu servisi sağlayan firma yapmıyor diye biliyorum, yapan varsada yok denilecek kadar azdır.

Bayilik sistemine gelirsek, Turkmmo platformu üzerinden satış yapıp müşteri elde edebilmek için en azından bir Yer Sağlayıcı belgenin olması gerek. Ayrıca ücret kazandığın için bu seni vergi mükellefi yapıyor ve gelecek planda sorun yaşamaman için vergilerini ödemeni öneririm.

Bayilik sistemi önermeyeceğim bir şey. Hakimiyetinin elinde olmadığı bir projede mağduriyeti çok fazla yaratırsın. Yine de sen bilirsin.

WHMCS lisansı satın aldı isen, WooCommerce'yi neden sorduğunu anlamadım.
WHMCS eklentilerinde sunucu yönetim eklentileri var. Satın aldığın VDS bilgilerini eklentiye giriş yapıp kullanıcıya Reboot/Shut Down/Pause/CPU Check gibi özellikleri yansıtabilirsin. Tabi bunu hiç bir P.sunucu servisi sağlayan firma yapmıyor diye biliyorum, yapan varsada yok denilecek kadar azdır.

Bayilik sistemine gelirsek, Turkmmo platformu üzerinden satış yapıp müşteri elde edebilmek için en azından bir Yer Sağlayıcı belgenin olması gerek. Ayrıca ücret kazandığın için bu seni vergi mükellefi yapıyor ve gelecek planda sorun yaşamaman için vergilerini ödemeni öneririm.

Bayilik sistemi önermeyeceğim bir şey. Hakimiyetinin elinde olmadığı bir projede mağduriyeti çok fazla yaratırsın. Yine de sen bilirsin.

Hayırlı geceler.

Hayırlı geceler.

Hocam oldukça yardımcı oldun. Eline sağlık.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri