mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Bilişim Şirketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xamari2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 777

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar. Arkadaşlar Metin2 Bilişim şirketi açacağım. Yani files satışı yapacağım. Sizce bunun için WHMCS mi kullanmalıyım yoksa woocommerce daha mı mantıklı olur?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Evet doğru söylüyorsun hocam. İşin başındayken çekilmeli miyim bu işten?

Eğer bir şeyler yapmak istiyorsan, çekilmek yerine bunu doğru bir şekilde yapmaya özen göstermeni öneririm.
Emek harcamadan, kazanç kapılarını açamazsın. Yaşını bilmiyorum, fakat 18 yaşında ya da üzerinde isen bir home ofis açarak, ufak bir bütçe ile dedicated kiralayarak bu işe ufak adımlarla başlayabilirsin. Bu işe atılacaksan, sektör hakkında çok iyi bir bilgi sahibi olman gerek. Bilgi sahibi değilsen de öğrenmen gerek. Öğrenmekten pes etmek yerine, bugün en iyisi olmak için bir adım atmayı tercih edebilirsin.

Yardımcı oldu isem ne mutlu bana.
Hayırlı geceler.
Çözüm
Eğer bir şeyler yapmak istiyorsan, çekilmek yerine bunu doğru bir şekilde yapmaya özen göstermeni öneririm.
Emek harcamadan, kazanç kapılarını açamazsın. Yaşını bilmiyorum, fakat 18 yaşında ya da üzerinde isen bir home ofis açarak, ufak bir bütçe ile dedicated kiralayarak bu işe ufak adımlarla başlayabilirsin. Bu işe atılacaksan, sektör hakkında çok iyi bir bilgi sahibi olman gerek. Bilgi sahibi değilsen de öğrenmen gerek. Öğrenmekten pes etmek yerine, bugün en iyisi olmak için bir adım atmayı tercih edebilirsin.

Yardımcı oldu isem ne mutlu bana.
Hayırlı geceler.

Hocam oldukça yardımcı oldun. Eline sağlık.
WooCommerce, E-Ticaret yazılımıdır. Web Hosting için uygun değildir.
Ayrıca WordPress bir blog yazılımıdır. WooCommerce ise Blog sistemini E-Ticaret'e dönüştüren bir yamadır. Yani, pek önermiyorum sağlık açısından başka amaçlar için de.

WHMCS, full otomasyon bir hosting yazılımıdır. Tabiki de lisanslı WHMCS kullanılmasını öneriyorum.
Sevgiler.

WooCommerce, E-Ticaret yazılımıdır. Web Hosting için uygun değildir.
Ayrıca WordPress bir blog yazılımıdır. WooCommerce ise Blog sistemini E-Ticaret'e dönüştüren bir yamadır. Yani, pek önermiyorum sağlık açısından başka amaçlar için de.

WHMCS, full otomasyon bir hosting yazılımıdır. Tabiki de lisanslı WHMCS kullanılmasını öneriyorum.
Sevgiler.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu sabah lisanslı WHMCS satın aldım ancak anlamadığım bazı şeyler var.
Kendi hosting firmam bulunmamakta bu nedenle bayilik sistemi ile çalışacağım. Mesela x firmasından VDS server aldığımı varsayalım. Müşteri sipariş verdiği zaman otomatik olarak bu VDS serverı nasıl müşteriye sağlayabilirim? Bu konuda bir bilginiz var mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri