Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ALT-YAPI]Metin2 Mainline Source. Buglar Fix.(v2)

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar

Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim nacizane yorumunuz beni etkiledi ve tekrardan teşekkür ederim sorunun çözümünü altta verdim

Cube_request_result_list - Fix 6 bu fixten dolayı yapıyor

https://forum.turkmmo.com/konu/3391605-c-cube_request_result_list-fix/ bu konudan tam tersini uygulayın düzelecektir.

Öncelikle @Razuning 'e böylesine güzel bi filesi bizimle paylaştığı için teşekkü-r ediyorum files sorunsuz çalışıyor boşa çamur atmayın arkadaşlar filesin tek sorunu var o da resimde gördü-ğünü-z gibi @egesurum ile pythona baktık tr de de aynı kodlar mevcut sorun araştırmalarımın sonucu olarak src taraflıymış razuning den sorunu çözmesini bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Screenshot_2.png

0104 13:11:51295 :: Traceback (most recent call last):

0104 13:11:51295 :: File "game.py", line 1922, in BINARY_Cube_ResultList

0104 13:11:51296 :: ValueError
0104 13:11:51296 :: :
0104 13:11:51296 :: invalid literal for int() with base 10: ''
0104 13:11:51296 ::

Araştırma yaptığımda cube ile alakalı questlerde sorun olduğunu yazmışlar cube questlerini okuttun ekstra ise cube ile yapılmış fixleri kaldırmayı deneyin açıkcası bu sorunla ilk defa karşı karşıyayım cmd klasörünede bakın disable bırakılmış cube komutu var mı diye

Razuning
sorun devam ediyor :)

Araştırma yaptığımda cube ile alakalı questlerde sorun olduğunu yazmışlar cube questlerini okuttun ekstra ise cube ile yapılmış fixleri kaldırmayı deneyin açıkcası bu sorunla ilk defa karşı karşıyayım cmd klasörünede bakın disable bırakılmış cube komutu var mı diye
cube questlerini önceden kontrol etmjiştim sorun yok hatta başka cube questlerini de denedim cmd de ki cube kodlarına da baktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri